299,00€
Armada

ARV 106 – laskettelusukset

299,00 599,00

Alin hinta 30 päivän sisällä: 0,00

Lahjakortti - Camu

Lahjakortti - Laskussa

Lahjakortti - Luonnossa

Lahjakortti - Nousussa

Vertaa
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , , , , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

ARV 106 on ollut monipuolisin all-mountain freestyle -suksi Armadan valikoiman alusta lähtien. Se antaa erittäin leikkisän mutta vakaan kyydin suorituskykyisille hiihtäjille. ARV 106:ssa on Smear Tech pohjan viiste kärjessä ja hännässä, mikä parantaa pehmeän lumen suorituskykyä ja lisää vapautta. Suksea  on vahvistettu AR75-sivuseinärakenteella ja poppelikuusiytimellä, jotka vahvistavat sekä vaimentavat suksen rakennetta. ARV 106:n on kotonaan surffaamassa pyydassa tai parkissa.

  • Pohja : S7 Base
  • Ydin : Poplar Ash Cor
  •  Kantti : 2.5 Impact Edge
  • Flex (Nose – Mid – Tail) : 9 – 8 – 9

Kyseinen tuote on Camun löytönurkan tuote. Tämän kategorian tuotteet ovat joko vanhempaa mallia, demoja tai sampleja. Kyseiset tuotteet toimitetaan sellaisina kun ne ovat ja saattavat olla mahdollisesti pölyisiä sekä naarmuisia. Demotuotteet ovat olleet käytössä ja ne sisältävät normaaleja käytönjälkiä pohjassa sekä pinnassa. Demokäyttö on huomioitu jo valmiiksi paketin hinnassa. Mikäli demon mukana toimitetaan esimerkiksi nousukarvat, ne saattavat olla käyttökelpoiset tai mahdollisesti eivät.

Nämä tuotteet eivät ole nähtävissä Camun myymälässä vaan saat ne paikan päälle tilaamalla toimituksen Camuun verkkokaupan kautta.

Lisätiedot

Brändi

Armada

Koko

180

Väri

Neutraali

Tuotetunnus (SKU):

ADRA0000238