275,00€
Armada

Bdog Edgeless – laskettelusukset

275,00 549,00

Alin hinta 30 päivän sisällä: 0,00

Lahjakortti - Camu

Lahjakortti - Laskussa

Lahjakortti - Luonnossa

Lahjakortti - Nousussa

Vertaa
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , , , , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Kanttien poistaminen BDOG:sta antaa Philille varmuuden liu’uttaa puuta, alumiinia, betonia ja muilla pinnoilla, jotka eivät sovi hyvin yhteen perinteisten suksien kanssa. Circle Flex hyödyntää kestävää
Poplar-Ash-puuydintä yhdistettynä ainutlaatuiseen lasikuitukerrokseen antaakseen sukselle pehmeimmän flexin markkinoilla. AR Freestyle Rocker ja tunnusomaiset suorat sivuleikkaukset tarjoavat suuren pinta-alan kaikille kuviteltavissa oleville buttereille. Luovuus on kuningas Phil, ja BDog Edgeless on hänen uusi suosikkityökalunsa.

  • Pohja : S7 Base
  • Ydin : Poplar Ash Core
  • Kantti: EDGELESS
  • Flex (Nose – Mid – Tail) : 4 – 3 – 4

Kyseinen tuote on Camun löytönurkan tuote. Tämän kategorian tuotteet ovat joko vanhempaa mallia, demoja tai sampleja. Kyseiset tuotteet toimitetaan sellaisina kun ne ovat ja saattavat olla mahdollisesti pölyisiä sekä naarmuisia. Demotuotteet ovat olleet käytössä ja ne sisältävät normaaleja käytönjälkiä pohjassa sekä pinnassa. Demokäyttö on huomioitu jo valmiiksi paketin hinnassa. Mikäli demon mukana toimitetaan esimerkiksi nousukarvat, ne saattavat olla käyttökelpoiset tai mahdollisesti eivät.

Nämä tuotteet eivät ole nähtävissä Camun myymälässä vaan saat ne paikan päälle tilaamalla toimituksen Camuun verkkokaupan kautta.

Lisätiedot

Brändi

Armada

Koko

172, 180

Väri

Keltainen

Tuotetunnus (SKU):

ADRA0000164