325,00€
Armada

Declivity 102 Ti – laskettelusukset

325,00 649,00

Alin hinta 30 päivän sisällä: 0,00

Lahjakortti - Camu

Lahjakortti - Laskussa

Lahjakortti - Luonnossa

Lahjakortti - Nousussa

Vertaa
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , , , , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Tämä suksi ei tunne nopeusrajoituksia – Declivity sarja on suunnattu niille jotka pitävät vakaudesta, vauhdista ja suksesta joka toimii erinomaisesti myös vaihtelevissa olosuhteissa.

Suksi on suunniteltu all-mountain hengessä, eli laskettavuus edellä, kuitenkaan täysin unohtamatta ominaisuuksia ylämäkeen. Declivity 102 onkin erittäin vakaa ja laskettava, mutta kuitenkin tarpeeksi kevyt ylämäkeen.

Declivity 102 yhdistettynä esimerkiksi Armada Shift MNC- siteeseen on lyömätön yhdistelmä tilanteeseen kuin tilanteeseen.

  • AR100 Sidewall
  • Caruba- ydin
  • EST Freeride Rocker
  • 180cm = 1950g

Kyseinen tuote on Camun löytönurkan tuote. Tämän kategorian tuotteet ovat joko vanhempaa mallia, demoja tai sampleja. Kyseiset tuotteet toimitetaan sellaisina kun ne ovat ja saattavat olla mahdollisesti pölyisiä sekä naarmuisia. Demotuotteet ovat olleet käytössä ja ne sisältävät normaaleja käytönjälkiä pohjassa sekä pinnassa. Demokäyttö on huomioitu jo valmiiksi paketin hinnassa. Mikäli demon mukana toimitetaan esimerkiksi nousukarvat, ne saattavat olla käyttökelpoiset tai mahdollisesti eivät.

Nämä tuotteet eivät ole nähtävissä Camun myymälässä vaan saat ne paikan päälle tilaamalla toimituksen Camuun verkkokaupan kautta.

Lisätiedot

Brändi

Armada

Koko

172

Väri

Musta

Tuotetunnus (SKU):

ADRA0000246