299,00€
Armada

Declivity 92 Ti – laskettelusukset

299,00 599,00

Alin hinta 30 päivän sisällä: 0,00

Lahjakortti - Camu

Lahjakortti - Laskussa

Lahjakortti - Luonnossa

Lahjakortti - Nousussa

Vertaa
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , , , , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Declivity 92 Ti on rakennettu alustalle, joka loistaa kaikissa olosuhteissa. Se huutaa monipuolisuutta aina kovista nopeuksista ajetulla rinteellä syvään puuteriin. Titanal Banding tarjoaa varman pidon kovassa rinteessä. Yhdistämällä kevyen Caruban ja Triax -lasikuidun Armada loi suorituskykyisen suksen, joka ei kanna ylimääräistä painoa. Ei ole väliä, mitä vuori heittää sinulle, tämä yhden suksen jokapaikanhöylä valloittaa kaiken mäessä.

  • Pohja : Comp Series Base
  • Ydin : Caruba Poplar Core
  • Kantti : 2.1 All Mountain Edge
  • Flex (Nose – Mid – Tail) : 8 – 8 – 6

Kyseinen tuote on Camun löytönurkan tuote. Tämän kategorian tuotteet ovat joko vanhempaa mallia, demoja tai sampleja. Kyseiset tuotteet toimitetaan sellaisina kun ne ovat ja saattavat olla mahdollisesti pölyisiä sekä naarmuisia. Demotuotteet ovat olleet käytössä ja ne sisältävät normaaleja käytönjälkiä pohjassa sekä pinnassa. Demokäyttö on huomioitu jo valmiiksi paketin hinnassa. Mikäli demon mukana toimitetaan esimerkiksi nousukarvat, ne saattavat olla käyttökelpoiset tai mahdollisesti eivät.

Nämä tuotteet eivät ole nähtävissä Camun myymälässä vaan saat ne paikan päälle tilaamalla toimituksen Camuun verkkokaupan kautta.

Lisätiedot

Brändi

Armada

Koko

172

Väri

Musta

Tuotetunnus (SKU):

ADRAST00494