299,00€
Armada

Stranger – laskettelusukset

299,00 599,00

Alin hinta 30 päivän sisällä: 0,00

Lahjakortti - Camu

Lahjakortti - Laskussa

Lahjakortti - Luonnossa

Lahjakortti - Nousussa

Vertaa
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , , , , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Tavoite oli suoraviivainen. Rakentaa 15 metrin kääntösäteinen suksi, jonka voit viedä groomereille tavallisena päivänä kavereiden kanssa, kurvailla, temppuilla ja pitää hauskaa. Ei pohjatonta puuteria, ei 80 metrin
bootereita, ei kilpa-portteja… vain ottamalla kaiken irti paikallisessa keskuksesta vallitsevista keskimääräisistä olosuhteista. Koska laskettelu voi olla hauskaa oikeilla välineillä. 100mm jalkaterän alla, butterzone kärjessä ja rockered springboard-teili loputtomia pyörähdyksiä ja lisäpoppia varten.

  • Pohja : S7 Base
  • Ydin : Poplar Ash Core
  • Kantti: 2.5 Impact Edge
  • Flex (Nose – Mid – Tail) : 5 – 4 – 7

Kyseinen tuote on Camun löytönurkan tuote. Tämän kategorian tuotteet ovat joko vanhempaa mallia, demoja tai sampleja. Kyseiset tuotteet toimitetaan sellaisina kun ne ovat ja saattavat olla mahdollisesti pölyisiä sekä naarmuisia. Demotuotteet ovat olleet käytössä ja ne sisältävät normaaleja käytönjälkiä pohjassa sekä pinnassa. Demokäyttö on huomioitu jo valmiiksi paketin hinnassa. Mikäli demon mukana toimitetaan esimerkiksi nousukarvat, ne saattavat olla käyttökelpoiset tai mahdollisesti eivät.

Nämä tuotteet eivät ole nähtävissä Camun myymälässä vaan saat ne paikan päälle tilaamalla toimituksen Camuun verkkokaupan kautta.

Lisätiedot

Brändi

Armada

Koko

172, 180

Väri

Valkoinen

Tuotetunnus (SKU):

ADRA0000304