199,00€

Grillon 15 m

199,00

Vertaa
Alin hinta 30 päivän sisällä: 0,00 Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , , ,

Kuvaus

Helposti säädettävä monikäyttöinen 15m liitosköysi työkäyttöön. Soveltuu esim. väliaikaisen ankkuripisteen nopeaan luomiseen, kattotyöhön putoamisen ennaltaehkäisemiseen tai elämänlangan nopeaan rakentamiseen, jolloin voidaan luoda väliaikaisia turvallisia kulkuteitä ja varmistuslinjoja.

Tikasavusteinen Työskentely -menetelmän mukaisesti työtikkaan nopeaan harustamiseen jolloin tikkaista tehdään tilapäinen osa kiinteää rakennetta ja tikkailla työskentely on sallittua. Kevyt ja kulutuskestävä. Automaattisesti lukkiutuva kitkasäätölaite mahdollistaa köyden pidentämisen ja lyhentämisen myös kuormituksen alaisena, näin Grilloniin nojautuen voidaan työskennellä turvallisesti (esim. rännejä puhdistettaessa) ja säätää aina paras mahdollinen työasento.

Säätölaitteessa esiin käännettävä kahva, joka mahdollistaa käyttämisen myös laskeutumislaitteena. Säätölaite tekee Grillonista käyttökelpoisen myös taljajärjestelmiä rakennettaessa ja mahdollistaa siten myös taakkojen nostamisen sekä käyttäjän nousemisen köydellä ylöspäin. CE EN358, EN 795 B (ankkuri), EN 795 C (elämänlanka). Köysi vaihdettavissa esim. vuositarkastuksen yhteydessä.

  • Paino: 1590 g
  • Max elinikä: köysi 10 vuotta, säätölaite rajoittamaton
  • 3 vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu.

Lisätiedot

Paino 0,000000 g (gramma)
Mitat 0,0000 × 0,0000 × 0,0000 cm (senttimetri)
Brändi
Väri

Valkoinen

Tuotetunnus (SKU):

PEL052AA05