70,00€
Spark R&D

Surge Asym Rip-N-Flip Highback

70,00

Vertaa
Alin hinta 30 päivän sisällä: 0,00 Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , ,

Kuvaus

Myydään pareittain.

Rakennettu splitboarderille, joka tarvitsee uusinta ja parasta highback-teknologiaa. UUDET Surge ST Asym Rip ‘N’ Flip Highbackit sisältävät kaikki samat loistavat splitboard-ominaisuudet, joista Rip ‘N’ Flipsit tunnetaan, mutta ne on suunniteltu uudelleen, mikä mahdollistaa paremman ergonomian ja suuremman kestävyyden.

Vakiovarusteena kaikissa Surge ST -splittilautasiteissä.

Paino: 198g / pari

  • Epäsymmetrinen muoto: Muotoilussa on erilliset vasen ja oikea highback, jotka kallistuvat sisäänpäin ergonomian parantamiseksi. Litteämpi selkänojan yläosa antaa kuljettajalle paremman sivuttaisen ohjattavuuden.
  • Työkaluton eteenpäin kallistuksen säätö: Mikrosäädettävä 0°:sta 22°:een, jotta etukallistusasento voidaan mukauttaa täysin.
  • Flippin’ FLAD: Vaihtaa eteenpäin kallistusasennon ja -13° kiertoasennon välillä helppoja siirtymisiä varten.
  • Erikoissekoitus: Valmistettu patentoiduista räätälöidyistä sekoitetuista materiaaleista, jotka parantavat lujuutta ja kestävyyttä.
  • Dynamic Flex: Jäykkä siellä, missä sitä tarvitaan, mutta vääntöjoustava, mikä parantaa liikkuvuutta ajon aikana.
  • Bonusominaisuudet: Suurempi tartunta-aukko turvallisuuden takaamiseksi, kun irrotat hihnoja ja käytät billy goatingia. BD Touring Strap -valmis, sisäänrakennetut sivuttaiset aukot.Yhteensopiva Blaze-, Blaze TR-, Burner-, Tesla-, Tesla T1-, ST- ja Burton Hitchhiker-sidosten kanssa.

Lisätiedot

Brändi

Spark R&D

Väri

Musta

Tuotetunnus (SKU):

SRAC236