185,00€
Voile

Splitboard Hardware for Standard Bindings – splitboard tarvike

185,00

Alin hinta 30 päivän sisällä: 0,00

Lahjakortti - Camu

Lahjakortti - Laskussa

Lahjakortti - Luonnossa

Lahjakortti - Nousussa

Vertaa
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , , ,

Kuvaus

Voilé uskoo, että ihmisten saaminen maastoon on tärkeämpää kuin muutaman dollarin tienaaminen. Ja Voilé Splitboard Hardware for Standard Bindings auttaa tekemään juuri sen. Jos omistat minkä tahansa tehdasvalmisteisen splitboardin, jossa on insertit, voit asentaa nykyiset lumilautasiteet mukana toimitettuun Voilé Slider Trackiin ja olla liikkeellä. Lähes kaikki nykyisin markkinoilla olevat perinteiset lumilautasiteet ovat yhteensopivia Slider Trackin kanssa.

Pakkaus sisältää muun muassa 2 Voilé Slider Tracks -levyä, täydellisen kiekkosarjan ja linjausoppaan, 2 Dual Climbing Heel -koroketta, joissa on 55 mm:n ja 75 mm:n kiipeilyvaijerit, ja tietenkin 2 Voilé Slider Pins -tappia.

Kyllä, siinä on paljon palasia ja osia, eikä niiden asentaminen ole yhtä helppoa kuin kengän sitominen, mutta älä pelästy sitä kaikkea. Se ei kantaisi logoamme, jos se ei olisi pomminvarma..

  • Paino: 1089g.
  • Huomio! Lue! Tämä laitteistosarja on tarkoitettu tehdasvalmisteisille splitboardeille, joissa on vakioinsertit. Se EI ole tarkoitettu vanhan laudan sahaamiseen. 

Lisätiedot

Brändi

Voile

Väri

Musta

Tuotetunnus (SKU):

VEI110027