999,00€
Powder Flower

Swallow Tail .80 – lumilauta

999,00 1180,00

Alin hinta 30 päivän sisällä: 0,00

Lahjakortti - Camu

Lahjakortti - Laskussa

Lahjakortti - Luonnossa

Lahjakortti - Nousussa

Vertaa
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Älä anna laudan kuninkaallisen olemuksen hämätä. Powder Flowerin 180cm swallow on loistava yleislauta. Laudan 3D on nosen alueelta suora, mutta siteiden alta kupera. Pohjan muoto tekee laudasta todella kääntyvän ja ketterän.

Laudan pitkä keula siirtää laskuasentoa taaemmas, joten et joudu nojaamaan takajalalle syvimmissäkään keleissä. Lauta on iso, mutta laskija on silti keskellä laudan kokoonsa nähden lyhyttä tehokantti aluetta. Iso lauta on vakaa ja teilin syvä swallow pitää sen suunnassaan. Ja vauhtia tämähän lauta kestää!

Laudan pituus on myös takamaastossa turvallisuustekijä. Pienet virheliikkeet eivät haittaa sillä pitkä nose ei sukella.
Erittäin kääntyvä ja nopea jokapäivän dekki.

30 vuoden orgaanisen evoluution tulos! Powder Flowerin ensimmäinen malli oli varhainen versio tästä nimenomaisesta laudasta, noin 30 vuotta sitten.

Lautojen ydin on kotimaista haapaa ja koivua. Laudan lujitteena on lasi- sekä aramidikuitua (kauppanimi kevlar). Lisäksi laudassa on hiilikutuvahvikkeet.

Laudan pinta sekä sidewallit ovat polyureaa joka on suomalainen innovaatio. Powder Flower on ollut itse kehittämässä tuotetta sen valmistajan kanssa. Erittäin kestävä pinnoite on käytössä muun muassa kuorma-autojen lavojen pinnoituksessa sekä brittiläisellä Princess Yachts veneveistämöllä.

HUOM! Kyseinen myytävä lauta on ollut Camun demokäytössä. Lauta on siis erinomaisessa voiteissa ja suoraan laskukunnossa. Laudassa saattaa olla myös muutama kosmeettinen virhe. 

  • Laudan pituus: 180cm
  • Leveys keskeltä: 264mm
  • Tehokantin mitta: 1145mm
  • Stanssi takana 25mm
  • Laskijan suosituspaino: 80-100kg

Lauta ei mittansa puolesta ole mitenkään hurja vaan soveltuu kaikenkokoisille laskijoille. Kolmannessa ja neljännessä kuvassa lauta on meikäläisen (165cm) kurvailtavana ja hauskaa on! Lauta ei myöskään ole pelkästään pyydapyssy vaan myös rennon sielunsurffarin rinnedekki. Kestää vauhtia, mutta kupera pohja tekee siitä helpon myös hitaammassa vauhdissa. Ja onhan se hienoa jos on jalkojen alla takuulla rinteen hienoin dekki.  Joonas / Camu

 

Lisätiedot

Brändi

Powder Flower

Koko

180

Väri

Ruskea

Tuotetunnus (SKU):

PFSWALLOWH