RAB

Rab- brändin perustamisen ydinajatuksena 1980-luvulla olivat  kaksi asiaa: syvä ymmärrys siitä, mitä kiipeilijät  ja vuorikiipeilijät tarvitsevat ja sitoutuminen sellaisten tuotteiden valmistamiseen, jotka toimivat. Rabin tuotteet tehdään edelleen tämän yksinkertaisen ja rehellisin idean pohjalta, joka sai alkunsa Sheffieldissä 1980-luvulla. Nämä samat ominaisuudet; innovaatio, rehellisyys ja toiminta ovat kestäneet, pysyen Rab® -brändin ydinajatuksena tänäkin päivänä.

Yrityksen perustaja, Rab Carrington,  oli vahvasti mukana kiipeilymaailmassa 70-luvulla ja hän oli yksi aikakauden aktiivisimmista vuori- ja kalliokiipeilijöistä. Hän vietti paljon aikaa vuorilla ja oli mukana monessa retkikunnassa ympäri maailmaa. Hänen kokemuksensa ja tietonsa vuorilla liikkumisesta näkyvät vahvasti Rab®
-tuotteissa tänäkin päivänä.

Rab on tunnettu toimivista ja laadukkaista untuvatuotteistaan, sekä vaatteista että makuupusseistaan. Tämän lisäksi Rab tekee laajalti kehitystyötä eri kangas- ja kalvovalmistajien kanssa, mm.  Eventin, Pertexin, Polartecin.

Rab on liittynyt Responsible Down- orgaanisaatioon ja nyt keväästä kaikki Rabin makuupussien untuva on täyttää tämän kansainvälisen organisaation tarkat kriteerit. Kaikki Rabin käyttävä untuva saavuttaa standardin sykystä 2016. Säännöstö tarkkailee koko untuvan tuotantoketjua maatiloita tehtaisiin. Untuva on joko sulkasadon aikana kerättyä untuvaa tai lihatuotannon sivutuote. Standardi valvoo eläinten hyvinvointia tiloilla ja takaa esimerkiksi sen, että lintuja ei ole pakkosyötetty ja teurastusprosessia.

Näytetään tulokset 1–24 / 121