RAB

Rab- brändin perustamisen ydinajatuksena 1980-luvulla olivat  kaksi asiaa: syvä ymmärrys siitä, mitä kiipeilijät  ja vuorikiipeilijät tarvitsevat ja sitoutuminen sellaisten tuotteiden valmistamiseen, jotka toimivat. Rabin tuotteet tehdään edelleen tämän yksinkertaisen ja rehellisin idean pohjalta, joka sai alkunsa Sheffieldissä 1980-luvulla. Nämä samat ominaisuudet; innovaatio, rehellisyys ja toiminta ovat kestäneet, pysyen Rab® -brändin ydinajatuksena tänäkin päivänä.

Yrityksen perustaja, Rab Carrington,  oli vahvasti mukana kiipeilymaailmassa 70-luvulla ja hän oli yksi aikakauden aktiivisimmista vuori- ja kalliokiipeilijöistä. Hän vietti paljon aikaa vuorilla ja oli mukana monessa retkikunnassa ympäri maailmaa. Hänen kokemuksensa ja tietonsa vuorilla liikkumisesta näkyvät vahvasti Rab®
-tuotteissa tänäkin päivänä.

Rab on tunnettu toimivista ja laadukkaista untuvatuotteistaan, sekä vaatteista että makuupusseistaan. Tämän lisäksi Rab tekee laajalti kehitystyötä eri kangas- ja kalvovalmistajien kanssa, mm.  Gore-Texin, sekä Pertexin.

Näytetään tulokset 1–24 / 126