59,00€
Spark R&D

T1 Step Locker – Splittisiteen varaosasarja

59,00

Alin hinta 30 päivän sisällä: 0,00

Lahjakortti - Camu

Lahjakortti - Laskussa

Lahjakortti - Luonnossa

Lahjakortti - Nousussa

Vertaa
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , ,

Kuvaus

Mahdollisuus lukita kantapäätä retkeilyn aikana auttaa sinua sopeutumaan paremmin erilaisiin maastotyyppeihin, joissa nopeat laskeutumiset sekä sivuttaisaskeleet  ovat tehokkaampia keinoja maastossa liikkumiseen. Step Lock -suunnittelumme tekee siitä helpompaa kuin koskaan, sillä voit kääntää vivun lukittuun asentoon ja lukita kantapään yksinkertaisesti astumalla alas. Kantapää pysyy turvallisesti lukittuna paikallaan, kunnes käännät vivun lukituksen avausasentoon.

Lukitusta varten on mahdollista astua sisään, mutta huomaa, että tämä kuluttaa muoviosia nopeammin. Käytä manuaalista lukitusta ja manuaalista avaamista pitkäaikaisen kestävyyden saavuttamiseksi.

T1 Step Lockers vaatii noin 89 mm takimmaisen kantapäätuen insertin ja kiekkosi väliin, jotta vipu voi heilua asennosta toiseen. (Huom! Ei sovellu välttämättä kapeimmalla stancella ja lyhyimmällä laudalla laskevalle.)

Paino: 42g – 84g / pari

  • Lukkokokoonpano ruuvataan T1-kantatuen alle.
  • Eteenpäin vapautettava lisäturvallisuuden lisäämiseksi.
  • Yhteensopiva kaikkien Tesla T1-siteden kanssa (miesten ja naisten Arc & Surge, mukaan lukien Pro-mallit, sekä T1 Burton Hitchhiker & Nitro Vertical Bindings)

Lisätiedot

Brändi

Spark R&D

Väri

Musta

Tuotetunnus (SKU):

SRAC116