La Sportiva Aragon – Ihanteellinen kenkä Aloittelijoille

Sisäkiipeily on kasvattanut suosiotaan viime vuosina, ja se on loistava tapa haastaa itsensä ja nauttia liikunnasta. Kokeneet kiipeilijät tietävät, kuinka tärkeää on käyttää oikeanlaisia kiipeilykenkiä, mutta aloittelijoille voi olla haastavaa valita ensimmäiset kiipeilykengät. Esittelemme Camun uutuuden La Sportiva Aragonin, joka on ihanteellinen kenkä aloittelijoille, jotka haluavat nauttia sisäkiipeilystä sekä niille jotka hakevat kengältä erityisesti mukavuutta. Kenkä on suunniteltu niin, että se istuu jalkaan mukavasti ilman, että se puristaa tai aiheuttaa epämukavuutta.

Pohjan kumi on yksi tärkeimmistä ominaisuuksista kiipeilykengissä, ja La Sportiva ei petä tälläkään saralla. Aragonissa käytetty FriXion Black (lue lisää) -kumi tarjoaa erinomaisen pidon ja pehmeän tuntuman kiipeilyseinään. Kengässä on kaksi tarrakiinnitystä, mikä tekee niiden käytöstä helppoa ja kätevää. Kiipeilijät voivat säätää kengän istuvuutta tarpeidensa mukaan helposti ja nopeasti. Tarrakiinnitys myös varmistaa sen, että kengät pysyvät tukevasti paikoillaan koko kiipeilyn ajan. Kengät ovat myös helppoja pukea ja riisua, mikä tekee kiipeilystä sujuvaa ja vaivatonta.

La Sportiva on ylpeä italialaisesta perinteestään (lue lisää) ja kiipeilykenkiensä laadusta. Aragon ei ole poikkeus, sillä se on valmistettu Italiassa korkealaatuisista materiaaleista ja ammattitaitoisen työvoiman toimesta. La Sportiva panostaa laatuun ja kestävyyteen, mikä tekee Aragonista pitkäikäisen vaihtoehdon niin aloittelijoille kuin jo edistyneemmille kiipeilijöille.

Aragon on istuvuudeltaan hieman anteeksi antavainen. Testaamisen ja asiakkailta saadun palautteen myötä Aragonista kannattaa aloittelijoiden ottaa yhtä kokonaista euronumeroa pienempi koko. Enemmän kiivenneiden koko on noin yksi ja puoli numeroa pienempi. Ohjeistus on suuntaa antava, oikean koon löydät sovittamalla. Poikkea Camuun paikanpäälle testailemaan.

Camun tiimi

La Sportiva Sandstone Pant – Huippuhousu talven sisäkiipeilyyn

Ilmava ja hengittävä puuvillainen Sandstone on viime aikoina noussut Camun yhdeksi suosituimmista kiipeilyhousuista. Pehmeä orgaaninen puuvilla materiaali on hengittävä mutta kestävä. Kiipeilyyn tarkoitettu kaavoitus ei kinnaa korkeimmissakaan jalannoistossa ja La Sportivalle poikkeuksellisen rauhallinen väritys sopii vähän hillitymmällekin kiipeilijälle. Joustava lahkeensuu pitää lahkeen kurissa. Erinomainen kiikkuhousu niin sisälle kuin ensi kesän ulkosendeille.

Ws Katana Laces: Monipuolinen sporttikiipeilykenkä

Ws Katana on tunnettu monipuolisuudestaan ja suorituskyvystään sporttikiipeilyssä. Ws Katana -kiipeilykengät on suunniteltu tarjoamaan mukavuutta pitkissäkin kiipeilysessioissa. Niissä on ergonominen muotoilu, joka antaa tukea jalkaterälle ja estää epämukavuutta pitkän kiipeilyn aikana. Kenkien nauhoitusjärjestelmä mahdollistaa istuvuuden säätämisen tarpeidesi mukaan, ja nauhat voi kiristää juuri sopivaksi.

Katanat on suunniteltu kestämään vaativissa olosuhteissa. Ne on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka kestävät kulutusta ja kovaakin käyttöä. Kengissä on myös vahvistetut saumat, jotka lisäävät niiden kestävyyttä ja pitkäikäisyyttä. Ws Katanan pohjassa käytetään Vibram XS Grip -kumia, joka tarjoaa erinomaisen pidon erilaisissa kiipeilyolosuhteissa.

Ws Katana -kiipeilykengät soveltuvat monipuolisesti sporttikiipeilyyn. Ne sopivat erilaisille kiipeilyseinille ja reiteille, ja niitä voi käyttää sekä sisä- että ulkokiipeilyssä. Monet kiipeilijät arvostavat niiden monipuolisuutta ja käyttömukavuutta.

Katana Laces -kiipeilykenkä on istuvuudeltaan tuttua La Sportivaa. Mikäli olet aiemmin käyttänyt La Sportivan kenkiä on kokosi todennäköisesti sitä mihin olet tottunut. Vaalea Ws Katana Laces on tilavuudeltaan keltaista versioita pehmeämpi XS Grip kumin ansiosta.

Camun tiimi

G-Tech Vuorikenkä – Tekninen Vuoristokenkä niin Korouomalle kuin Alpeille

Vuorikiipeily on yksi äärimmäisimmistä ja haastavimmista ulkoilulajeista, ja sen harrastaminen vaatii oikeat varusteet. Yksi tärkeimmistä varusteista on tietysti vuorikenkä. La Sportiva G-Tech -tekninen vuoristokenkä, joka on suunniteltu suoriutumaan vaativimmissa olosuhteissa niin Korouomassa kuin Alpeillakin.

G-Tech vuorikenkä on tekninen mestariteos, joka yhdistää innovatiivisen suunnittelun ja huippulaadukkaat materiaalit. Tämä kenkä on suunniteltu erityisesti tekniseen vuori- ja jääkiipeilyyn. Se tarjoaa kiipeilijälle vaadittavan tuen, pidon ja suojan kivikkoisissa ja vaativissa ympäristöissä. Sen rakenteessa käytetään kestäviä materiaaleja, jotka eivät hajoa vaikeassa maastossa. Yhdistettynä jääkiipeilyrautaan kenkä on kotonaan niin draikkatornilla kuin vaikeimmissa jääkiipeilysendeissä. Painoa kengällä on vain hieman yli 600g per kenkä, joten se on markkinoiden kevyin kenkä sarjassaan.

Pito on elintärkeää vuorikiipeilyssä, ja G-Tech vuorikengän pohjassa on erittäin pitävä kumi, joka antaa luottamusta vaikeaan maastoon. Riippumatta siitä, kiipeätkö jyrkkää seinämää vai kuljetko lumella, tämä kenkä tarjoaa erinomaisen pidon. G-Tech vuorikengän ergonominen muotoilu ja pehmustus tarjoavat mukavuutta jaloillesi, jotta voit jatkaa eteenpäin pitkänäkin päivänä. Kenkä istuu jalkaan kuin hansikas ja tukee jalkaterää optimaalisesti, mikä auttaa vähentämään väsymystä ja ehkäisemään mahdollisia vammoja.

Huippukenkä G-Tech on istuuvuudeltaan tarkka vuoristokenkä. Koon puolesta kenkä valitaan joko oman euronumeron kokoisena tai kokoa isompana.

Camun tiimi

Klikkaa logoa niin pääset katsomaan Camun koko La Sportiva valikoiman