Patagonian uutuudet syksyn arkeen ja seikkailuihin

Kun syksy tekee tuloaan, alkaa monilla meistä herätä tarve päivittää vaatekaappimme uusilla, lämpimillä vaatteilla. Tässä artikkelissa käydään läpi 2023 syksyn Patagonian syysuutuudet. Esittelyssä on niin klassikoiden uusia värejä, uutuuksia ja päivitettyjä luottotuotteita.

Retro Pile Jacket – Syksyn uudet värit syvän violetista pehmeään salvianvihreään

Syksyiset sävyt ja mukavat materiaalit ovat avainasemassa, kun etsitään täydellisiä vaatteita viileämpiin lämpötiloihin. Yksi takki, joka täyttää nämä vaatimukset ja vieläpä ylittää ne, on Patagonian Retro Pile Jacket. Tämä klassinen fleecetakki on nyt saatavana uusissa syksyisissä väreissä: miehille syvä violetti ja pehmeä salvianvihreä sekä naisille räväkämpi karmiininpunainen. Syksyn uudet värit heijastavat täydellisesti syksyisen luonnon kauneutta. Ne luovat tyylikkään ja tunnelmallisen ilmeen esimerkiksi farkkujen kanssa käytettynä. Syvä violetti on rikas ja syvä sävy, joka tuo mieleen syksyiset hämärät illat. Karmiininpunainen tuo mieleen taas puiden lehtien väriloiston. Pehmeä salvianvihreä puolestaan on raikas ja rauhoittava sävy, joka tuo mieleen viileän syysaamun metsässä.

Patagonia on tunnettu laadukkaista ja kestävistä ulkoiluvaatteistaan, ja Retro Pile Jacket ei ole poikkeus. Tämä takki on valmistettu kierrätetystä polyesterifleecestä, joka on sekä pehmeää että lämmittävää materiaalia. Retro Pile Jacket sopii mainiosti sekä ulkoiluun että arkiseen käyttöön. Voit pukea sen päällesi lenkille lämmittämään tai yhdistää sen farkkujen ja saappaiden kanssa rentoon kaupunkityyliin. Takki on myös helppo kerrostaa, joten voit käyttää sitä osana erilaisia asukokonaisuuksia, esimerkiksi kuoritakin alla.

Patagonia on tunnettu sitoutumisestaan ympäristönsuojeluun. Takissa käytetään kierrätettyä polyesterifleeceä, mikä vähentää raaka-aineiden kulutusta ja ympäristövaikutuksia. Lisäksi Patagonia pyrkii aktiivisesti minimoimaan hiilijalanjälkeään ja tukee erilaisia ympäristöprojekteja.

Voit lukea lisää täältä.

Syyskauden pelastus: Synch Pants – rennot fleecehousut kylmille keleille

Syksyn pelastus on täällä! Patagonia Synch Pants -fleecehousut, täydellisen rennot ja lämpimät housut kylmiin sääolosuhteisiin. Näissä housuissa pärjäät mukavasti, oli sitten kyseessä rentoutumishetki kotona tai seikkailu ulkosalla. Valmistettu laadukkaasta fleece-kankaasta, joten Synchit pitävät sinut lämpimänä ja mukavana koko päivän. Voit helposti yhdistää housut ne erilaisiin asuihin luodaksesi persoonallisen ja muodikkaan ilmeen. Täydellinen valinta aktiivisille ihmisille, jotka haluavat sekä tyylikkyyttä että mukavuutta.

Valmistettu kestävästä materiaalista, Synch Pants -kangashousut ovat pitkäikäinen sijoitus, joka kestää pitkään. Ne sopivat erinomaisesti syksyn ja talven ulkoiluun, joko päälle tai väliin, ja ovat täydellinen kumppani kaikkiin aktiviteettihin. Älä päästä kylmyyttä hidastamaan sinua tänä syksynä. Valitse Synch Pantsit ja nauti täysin siemauksin tästä upeasta vuodenajasta.

R1 Air– Markkinoiden Monikäyttöisin Fleece

Kun etsit monikäyttöistä vaatekappaletta ulkoiluun tai arkikäyttöön, hyvä fleece on valinta, joka täyttää monenlaiset tarpeet. Yksi erityisen vaikuttava vaihtoehto on Patagonian R1 Air, joka tarjoaa huippuluokan suorituskyvyn ja monipuolisuuden.

R1 Air on suunniteltu vaativiin olosuhteisiin ja aktiiviseen liikkumiseen. Sen tekniset ominaisuudet tekevät siitä erinomaisen valinnan monenlaisiin ulkoiluaktiviteetteihin. R1 Air -fleecemateriaali tarjoaa erinomaisen lämmön ja hengittävyyden yhdistettynä kevyeen painoon. R1 Air -fleece on suunniteltu niin, että se lämmittää sinua viileinä päivinä pitäen samalla kosteuden poissa iholta, jotta pysyt kuivana ja mukavana. Fleece on myös erittäin joustavaa, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan aktiiviseen liikuntaan. Olitpa sitten vaelluksella, pyöräilemässä tai kiipeilemässä, R1 Air antaa sinulle liikkumisen vapauden.

R1 Air istuvuus on suunniteltu niin, että se sopii kerrostamiseen. Voit käyttää sitä välikerroksena muiden vaatteiden alla kylminä päivinä tai ulkokerroksena viileämmillä säillä.

R2 Techface Hoody – Hengittävä Monitoimitakki, Joka Sekä Lämmittää Että Suojaa Tuulelta

Kun etsit vaatetta, joka tarjoaa sekä lämpöä että suojaa tuulelta, R2 Techface Hoody on erinomainen valinta. Tämä monitoimitakki on suunniteltu aktiiviseen ulkoiluun ja tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän hengittävyyttä ja tuulenkestävyyttä. Se on monipuolinen vaatekappale, joka sopii niin vaelluksiin, kiipeilyyn kuin arkiseen käyttöönkin.

R2 Techface Hoodyssa on myös erinomainen tuulenkestävä suojakerros. Tuuli voi tehdä ulkoilusta epämiellyttävää, mutta tämä takki pitää tuulen loitolla. Sen ansiosta voit nauttia ulkoilusta myös tuulisella säällä ilman, että palelet. Olitpa sitten vuorilla tai kaupungissa, R2 Techface Hoody pitää huolen, että pysyt lämpimänä! Takin huppu on säädettävissä, joten voit suojata pään ja kasvot tarvittaessa. Lisäksi takissa on useita taskuja, joihin voit säilyttää pieniä esineitä, kuten puhelimen, avaimet tai vaikka pienen eväspussin. Takki on myös kevyt ja helppo pakata mukaan retkille tai matkoille.

PATAGONIAN SYYSUUTUUDET:

Klikkaa Patagonian logoa niin pääset katsomaan koko valikoiman: