229,00€
Jones Snowboards

Nomad TTF Quick Tension Tc – Splittiskinit

229,00

Alin hinta 30 päivän sisällä: 0,00

Lahjakortti - Camu

Lahjakortti - Laskussa

Lahjakortti - Luonnossa

Lahjakortti - Nousussa

Vertaa
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , , ,

Kuvaus

Jones Nomad Climbing Skins ovat ensiluokkaiset splitboard-skinit, jotka tarjoavat ihanteellisen tasapainon liukua, pitoa ja kestävyyttä.

Nomadien kuidut ovat 70 % mohairia ja 30 % synteettistä nailonia. Luonnolliset mohair-kuidut tarjoavat poikkeuksellisen liukuvuuden kaikissa lumiolosuhteissa, koska ne pysyvät pehmeinä ja joustavina kaikissa lämpötiloissa. Nailonkuidut tarjoavat lisäpitoa, kun skinitrackki muuttuu jyrkäksi tai jäiseksi: Sekoitemateriaali on kestävämpi myös kuin 100 % mohair. Nomad-skinitovat PFC-vapaita ja ne on päällystetty Bluesign-hyväksytyllä EVER DRY 3.0 Anti-glopping-käsittelyllä, joka parantaa suorituskykyä märällä lumella. Jonesin Nomad-nahat on myös laminoitu RUBBER SAFER SKIN -taustalla. Tämä kumikerros estää nahkaa imemästä vettä ja tekee nahoista helpommin irrotettavat.

Trim-To-Fit By Size Skins täytyy trimmata laudan sheipin mukaan. Quick Tension Tail Clip -pikakiristin tulee kiinnitettynä nousukarvoihin, kiinitys soveltuu Jonesin splitteihin (2016 – uudemmat). Valitse pituus alla olevan taulukon mukaan.

Koko S: Splitboardin pituus välillä 137cm-150cm
Koko M: Splitboardin pituus välillä 151cm-161cm.
Koko L: Splitboardin pituus välillä 162cm-172cm.

Lisätiedot

Brändi

Jones Snowboards

Koko

L, S

Väri

Harmaa

Tuotetunnus (SKU):

JOJ23SKNNOQ