Kiipeilijät on helppoa sakkia. Mankkaa, harjoja, kengät ja kuivat kalliot, niitä kun on pukin kontissa niin kiipeilijät pärjäävät jo pitkälle. Camun henkilökunta kerännyt tähän suosituimmat joulun lahjavinkit ja mankan sekä harjojen lisäksi on valittu muutama muukin osuva joululahjavinkki.

Kestävämpi ja parempi oteharja

Y&Y Verticalin uusi Infinity Brush on tehokas, vegaaninen sekä pitkäikäinen mankkaharja. Tiheät ja jäykät harjakset puhdistvat otteet tehokkaasti ja ovat myös pitkäikäisempiä. Tällä lähtee otteet puhtaaksi! Saatavilla kahta kokoa.

Parempaa mankkaa

Coloradossa valmistettu Friction labs mankka tarjoaa parempaa suorituskykyä ja parempaa pitoa. Kolme erilaista koostumusta: Unicorn Dust (hieno jauhe), Gorilla Grip (murske) ja BamBam (isot palaset murskeena)

Jammihanska halkeamaseikkailuihin

Wideboyz jammikkaat on suunniteltu kaiken tasoisten halkeamien kiipeämiseen, olit sitten aloittelija tai enemmän kiivennyt. Kun haluat luultavasti parhaat jammikkaat, ne on nämä tässä.

Avaimet hallussa

Erittäin tyylikäs ja käytännöllinen avainteline kiipeilijän kotisoppeen. Tällä et pelkästään kerro hienovaraisesti että olet kiipeilijä vaan myös varmistat että avaimet löytävät aina paikkansa kotiin saavuttaessa. Sisältää 4 kiilaa ja tyylikkään avaintelineen johon kiilat kiinnittyvät.

Camun kangaskassi – kaikkien 1. joululahjatoive

Camun tyylikäs kangaskassi on erinomainen lahja kaikille ulkoilmaihmisille. Reipas rässimetallihenkinen printti on sopivan kiipeilyhenkinen.

Camp X-Dream – jäähakut niin draikalle kuin jäille

Erittäin monipuolinen ja kevyt Camp X-Dream on kotonaan niin teknisessä jääkiipeilyssä kuin vaikka drytoolauksessa. Camusta saatavilla myös kaikki terät sekä trigrestit.

Ultrakevyet jääraudat Blue Icelta

Blue Ice Harfangit ovat monipuoliset vuorilla-, jäätiköillä ja tuntureilla liikkujan jääraudat. Kevyet, helpot ja pieneen pakkautuvat jääraudat ovat loistokumppanin moniksi tuleviksi vuosiksi.

Kiipeilijän kirjat pukin konttiin

Camun “kirjaosastolta” löytyy rutkasti luettavaa myös kiipeilijöille. On treenimanuaalia, on tekniikkaoppaita, on valokuvakirjoja ja on paljon muuta.

Kiva pipa pitää pään lämpöisenä

Ja onhan Camussa ideoita myös pehmeään pakettiin. Pipa on aina kiva lahja, se toimii niin arjessa kuin vaikka kylmällä cavella repiessä.