Korua Shapes

Pencil Plus – Vapaalaskulauta

Alin hinta 30 päivän sisällä: 0,00

Lahjakortti - Camu

Lahjakortti - Laskussa

Lahjakortti - Luonnossa

Lahjakortti - Nousussa

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Vertaa
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , , ,

Kuvaus

Täysin musta Pencil Plus on ensiluokkainen allround-lauta, joka mahdollistaa vaivattoman kääntymisen kaikissa lumiolosuhteissa. Sen erittäin kevyt paino tekee siitä reaktiivisemman ja se on kätevä myös reppuun kiinnitettynä lumikenkäilessä. Koska tämä lauta on osa PLUS-mallistoamme, se tarjoaa lisää laatua ja suorituskykyä. Päivitetty pohja, ydin ja pinta luovat kevyemmän, nopeamman ja reagoivamman lauydan, joka on suunniteltu laskijoille jotka haluavat laskea kaikkea!

Lievä swallowtail tarjoaa leikkisyyttä ja samalla vakautta sekä kiertojäykkyyttä, jota tarvitaan kurvailuun. Kapeneminen tekee siitä erittäin reagoivan, helposti kantille kääntyvän ja lauta tuntuu lyhyemmältä kuin miltä se näyttää. Terävä nokka pitää yllä nopeutta puuterikäännöksistä lähdettäessä, pitää lumen poissa kasvoiltasi ja mahdollistaa pehmeän käännöksen aloittamisen.

Multiaxial Full Carbon -hiilikuiturakenne, Bionic Core -ydin, vahvistettu keisarinpuu -ydin ja laadukkain grafiitti perlatec pohja materiaali. Todella todella nopea ja suorituskykyinen lauta.

Pituus (cm) 164
Kantin tehomitta (mm) 1200
Profiili Float Camber
Nosen leveys (mm) 324
Leveys (mm) 269
Teilin leveys (mm) 293
Kääntösäde (m) 8,2
Setback (mm) 20
Taper (mm) 31
Suositeltu Stance (cm) 55
Stance (cm) 50-64
Laudan paino (kg) 2,6
Switch lasku Tehtävissä

Lisätiedot

Brändi

Korua Shapes

Koko

164

Väri

Musta

Tuotetunnus (SKU):

KSPLPE