Sähköinen Lahjakortti

100,00

Vertaa

Lahjakortti - Camu

Lahjakortti - Laskussa

Lahjakortti - Luonnossa

Lahjakortti - Nousussa

Valitse summa
Toimitus
Vastaanottaja
x
Lähettäjä

Sähköinen lahjakortti

Kuvaus

Camun lahjakortti on täydellinen lahja kiipeilystä, vapaalaskusta tai ulkoilusta innostuneelle. Lahjansaaja saa silloin valita oman mielensä mukaan Camun laajasta valikoimasta! Lahjakortti on voimassa yhden (1) vuoden ostospäivästä. Lahjakorttia voi käyttää sekä Camun verkkokaupassa että kivijalassa.

Verkkokaupan kautta voit ostaa sähköpostilla valittavan sähköisen .pdf lahjakortin joko kotona tulostettavana versioina tai sellaisena että se lähetetään suoraan lahjan saajalle.

HUOM! Jäsenalennukset, alennuskoodit tai muut etuudet eivät koske lahjakorttia.

Lahjakortin ostaminen

Aloita valitsemalla sopiva kuva lahjakorttiin. Valmiiksi on valittuna Camun logolla varustettu maisemakortti, mutta vieressä olevasta “Muut” -nappulasta voit valita löydät muita kuvavaihtoehtoja.

Perussumma on 100€, mutta viereiseen “Syötä summa” -kenttään voit syöttää vapaavalintaisen summan lahjakortille. Lahjakortin minimi on 20€ ja maksimi 5000€.

Lahjakortin toimitus

Lahjakortti ostos käsitellään seuraavana työpäivänä (ma-la). Vastaanottaja saa lahjakortin joko silloin, tai valitsemanasi toimituspäivänä (mikäli se on myöhemmin).

Käytä lahjakorttia

Lahjakortti käy maksuvälineenä Camun liikkeessä sekä verkkokaupassa. Halutessasi voit käyttää useampia lahjakortteja samalla ostoskerralla. Verkkokaupassa lunastat lahjakortin kassa-sivulla ennen maksua. Syötä lahjakortin 16 numeroa, jonka jälkeen painat käytä -painiketta ja lahjakortin summa vähennetään ostoksesi loppusummasta.

Lahjakortin palautus

Lahjakorttia (sähköpostitse tai fyysisesti lähetettyä lahjakorttia) ei voi palauttaa tai vaihtaa käteiseen. Tarkistathan lahjakortin vastaanottajan sähköpostiosoitteen ennen kuin suoritat lopullisen maksun.

Lahjakortin voimassaolo

Lahjakortti on voimassa yhden vuoden (365 päivää) ostopäivästä. Sitä ei voi vaihtaa käteiseen. Korttia ei tarvitse käyttää kerralla ja jäljelle jäävä arvo jää kortille. Lahjakortin käyttö (=osto) ei jatka kortin voimassaoloaikaa. Otathan meidän asiakaspalveluun yhteyttä, mikäli lahjakorttisi voimassaoloaika on umpeutumassa.

Lahjakortin saldo

Voit tarkistaa lahjakorttisi saldon myymälässämme. Camu ei vastaa kadonneesta tai varastetusta lahjakortista.