Äitienpäivä lähestyy ja moni meistä pohtii sopivaa lahjaa rakkaalle äidilleen. Camusta löydät lahjat niin retkeilevälle, ulkoilevalle, kiipeilevälle tai muuten vain seikkailevalle äidille. Tähän artikkeliin on poimittu muutama lahjavinkki Camun laajasta valikoimasta. Löydät lahjat niin täältä verkkokaupasta kuin Camun kivijalkaliikeestä Vuorikadulta.


Lippalakki tai lierihattu – pää suojassa tulevana kesänä.

Äidit ovat aina menossa. Tyylikäs hattu tai lippis suojaa hänen silmiään sekä nuppia auringolta samalla kun täydentää hänen tyyliään. Valitse klassinen truckeri, leveä lierinen lierihattu, kevyt juoksulippis tai tyylikäs 5-paneelinen lippis.


Kiipeilyhousut seikkailijalle

Jos äitisi rakastaa kiipeilyä tai ulkoilmaelämää sekä seikkailuja, harkitse kiipeilyhousujen hankkimista hänelle! Nämä housut eivät ole vain kiipeilyyn vaan ovat myös kestävät ja mukavat niin arkeen kuin ulkoiluun. Äitisi voi käyttää niitä vaelluksilla, retkillä tai vaikka kaupungilla. Hän tulee varmasti arvostamaan niiden monipuolisuutta!


Tyylikäs t-paita mukavuuden ystävälle

Ei ole mitään parempaa kuin mukava ja tyylikäs t-paita rentona kesäpäivänä. Valitse äidillesi laadukas t-paita, siitä voi tulla hänen uusi suosikkinsa arjen asusteiden joukossa.


Y&Y Vertical kiipeilytuotteet

Y&Y Verticalin valikoimasta löytyy kaikkea siistiä kiipeilevälle äidille. Infinity Brush -oteharjat ovat erittäin pitkäikäisiä ja todella hyvin otteet putsaavia. Key Holderissa kiipeilevän perheen avaimet pysyy tallessa. The Baguette, Duo ja Mono lämppäilyyn ja kotitreenaamiseen. Plasfun Evot varmistavalle äidille.


Reput ja vyölaukut reissuun ja arkeen

Hyvä reppu tai tyylikäs vyölaukku on loistolahja liikkuvalle äidille. Oli matka sitten terassille, festareille, töihin tai harrastuksiin.Darn Tough sukat, paras lahja… aina

Darn Tough -sukat ovat loistava lahja äitienpäivänä, sillä niiden kestävyys ja käyttömukavuus ovat vertaansa vailla. Valmistettu Yhdysvalloissa, nämä sukat ovat suunniteltu kestämään kovaakin käyttöä, mikä tekee niistä täydellisen valinnan aktiivisille äideille, jotka arvostavat pitkäikäisiä ja luotettavia vaatteita.