Nyt on huippuhetki tehdä loistohankintoja Norrønan valikoimasta. Camun hyllystä sekä verkkokaupasta löytyy paljon alennuksessa olevia tuotteita.Huippulöytöjä niin poistuvista väreistä kuin tuotteista jotka päivittyvät tuleviin kausiin. Alle on koottu ne parhaimmat diilit ja kaikki Norrønan tuotteet löydät alla olevaa logoa klikkamaalla.

Katso kaikki Norrønan tuotteet

Norrona Lofoten Goretex -lasketteluvaatteet tarjoavat huippulaatua ja suorituskykyä aktiivisille laskettelijoille. Nyt on täydellinen tilaisuus päivittää laskettelukaappisi uusimpaan ja parhaaseen, sillä poistuvat mallit ja värit näistä huippuluokan kamoista on nyt alennuksessa!

Olit sitten aloittelija tai kokenut laskettelija, nämä vaatteet takaavat mukavuuden ja suorituskyvyn rinteillä. Topattu Insulated -versio on täydellinen hissihiihtoon ja kylmään pohjoisen keliin. Takki on vedenpitävä sekä hengittävä ja ohut toppaus lämmittää niin hississä kuin tuivertavassa tunturituulessa.

Gore-Tex versio on suunnattu kevyempää ja monipuolista takkia hakevalle laskettelijalle. Takki on erinomainen aktiivisella hiihtäjällä kelissä kuin kelissä. Kevät kelillä pelkästään ja talvella kerrostettuna lämpimämpien alus- sekä välikerrosten kanssa. Tämä takki on myös randoväen suosiossa keveyden ja pienemmän pakkauskoon myötä.

Viimeiset koot erityislämpimistä thermo -sarjan Lofoteneista nyt erikoishintaan!

Poistuva Norrøna Svalbard -mallisto nyt alennuksessa! Tarjolla on vain rajoitettu määrä kokoja, joten toimi nopeasti! Svalbard on erinomainen kumppani retkeilyyn ja rankkaankin ulkoiluun tarjoamalla kestävyyttä sekä mukavuutta vaativissakin olosuhteissa.

Lyngen sarjan varusteet ovat ihanteellisia randolle ja vuoristoseikkailuihin tarjoten kestävyyttä ja suorituskykyä äärimmäisissäkin olosuhteissa.