Halloweenina vuonna 1993 eklektinen joukko alan asiantuntijoita, kuvittelivat jotain uutta sekä hieman villimpää. Heantoivat sille nimen Mountain Hardwear. Ulkoiluteollisuuden nopean muutoksen aikana, jolloin useimmat yritykset suunnittelivat massoille eikä vuorille, Mountain Hardwearin perustajat näkivät, että trendi vei kohti vesitettyä ja heikkolaatuisempaa suuntaa. He halusivat suunnitella ja rakentaa kestäviä ulkoiluvarusteita itselleen, ystävilleen ja omien seikkailujensa vaatimuksiin. Tämä oli heidän mahdollisuutensa. Niinpä he päättivät vuoden pelottavimpana päivänä riskeerata kaiken, jotta he saisivat tulevaisuuden, johon he uskoivat.

Mountain Hardwear Windstopper Tech jacket reissue
Mountain Hardwear Reissue – Windstopper Tech Jacket -fleecetakki

Mountain Hardwear tekee varusteita, jotka toimivat, koska ulkona sillä on merkitystä. Näin on ollut alusta asti.

He ovat oppineet viisautta 30 vuoden aikana, mutta elävät silti mieluummin omien sääntöjensä mukaan – ja rikkovat niitä. 2023 autamme heitä juhlistamaan villiä henkeään klassiseen Mountain Hardwear -tyyliin!

Lue lisää Mountain Hardwearin historiasta.

Mountain Hardwear 30th Anniversary Collection

Takaisinheitto vuoteen 1993! Retro-tyyliä ja nykypäivän kangasteknologiaa, Mountain Hardwearin Reissue -kapseli on kunnianosoitus tuotemerkin alkuvuosille, jolloin tämä omaleimainen, toiminnallinen tyyli syntyi. Camusta löydät malliston lähes täydessä laajuudessaan. Mallistossa on niin MH:n huipputuotteita reissue logolla varustettuna kuten Camp4 -vyölaukku, pitkähihainen t-paita ja tyylikäs lippalakki. Mutta myös erittäin siistejä retroja reissue tuotteita kuten Goretex Parka ja Windstopper Tech -fleece. Näitä ei varmasti riitä kaikille, ovat uskomattoman siistejä!

#SeekWilderPaths #MountainHardwearSince1993