TUOTTEET, JOITA ASIA KOSKEE: Vuosina 2008-2024 myydyt tietyt MSR-kattilat. MAHDOLLINEN VAARA: Kahva voi irrota, mikä voi aiheuttaa palovammoja.

Cascade Designs ja Mountain Safety Research (MSR) ovat kutsuneet vapaaehtoisesti takaisin tietyt kattilat, koska kattilan kahva voi irrota tai löystyä, jolloin sisältö, mukaan lukien kuumia nesteitä, voi valua ja aiheuttaa palovammavaaran.

TUOTTEET, JOITA ASIA KOSKEE: MSR Trail Lite™ kattilat- ja Reactor®-retkikeittimien kattilat, joita myydään yksittäin tai osana settejä, mukaan lukien Trail Lite Solo Cook Set, Trail Lite Duo Cook Set, PocketRocket® Stove Kit ja Reactor Stove Systems.

MITÄ TEHDÄ: Kuluttajien on välittömästi lopetettava käytöstä poistettujen kattiloiden käyttö ja otettava yhteyttä Cascade Designsiin tiedustellakseen ilmaisen korvaavan kattilan kahvan/nostimen saamista. Korvaava kattilan kahva/nostin ei vaadi työkaluja asennukseen.

Lisätietoja yhteydenotosta Cascade Designsiin saat osoitteesta: https://www.msrgear.com/ie/pot-recall.html

Mikäli sinulla on kysyttävää asiaan liittyen, voit olla yhteydessä myymäläämme. Puh. +3589 278 1420 tai sähköpostilla nettikauppa@camu.fi