Poistuvia tuotteita erinomaisin alennuksin.

Vuoristourheilun harrastajille on nyt auennut oiva tilaisuus päivittää varustekokoelmaansa, sillä Camu on aloittanut mittavat tyhjennysmyynnit mallistosta poistuvista varusteista! Poistuvia tuotteita myydään huimaan alehintaan, tarjoten houkuttelevan tilaisuuden niin aloitteleville seikkailijoille kuin kokeneemmillekin vuoristoelämän konkareille. Alennuksia löytyy monipuolisesti niin kengistä lumilautoihin ja kiipeilyvarusteisiin, joten nyt on oiva hetki päivittää varustearsenaalia.


Kiipeilykypärät

Kiipeilykengät

Kiipeilyvarusteet

Kiipeilyvaljaat

Kiipeilyköydet

Etsitkö täydellisiä kenkiä seuraavalle seikkailullesi? Nyt on oiva tilaisuus päivittää lähestymis-, vuoristo- tai vaelluskengät, sillä Camu tarjoaa poistuvien tuotteiden alennuksessa upeita kenkämalleja edulliseen hintaan. Älä jää jalkoihin – hyödynnä tarjous ja varmista mukavat ja kestävät kengät seuraaville retkillesi! Kokoja on rajoitetusti ja kun nämä loppuu niin lisää ei tule!

Lähestymiskengät

Vuoristo- ja vaelluskengät


Valmistaudu seuraavan kauden syviin puuteriseikkailuihin nyt, sillä Camun alessa on upeita tarjouksia lumilautailu- ja vapaalaskusuksista! Päivitä välineesi ja varmista, että olet valmis tarttumaan ensi talven lumisiin haasteisiin parhailla mahdollisilla varusteilla. Älä missaa tilaisuutta – hyödynnä tarjous ja tee seuraavasta talvesta unohtumaton!

Lumilaudat

Lumilautakengät

Lumilauta- ja splittisiteet

Splitit

Sukset

Laskettelumonot

Laskettelu- ja lautailuvarusteet