279,00€ - 149,00€
Patagonia

Ws Down Sweater – untuvatakki

149,00279,00

Alin hinta 30 päivän sisällä: 0,00

Lahjakortti - Camu

Lahjakortti - Laskussa

Lahjakortti - Luonnossa

Lahjakortti - Nousussa

Vertaa
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Täydellinen lämpö lähes kaikkeen: klassinen, äskettäin uudistettu untuvapuseromme on kevyt ja tuulenpitävä, ja sen kuori on valmistettu 100 % kulutuksen jälkeisestä kierrätetystä NetPlus®-nylon-rippstopista, joka on valmistettu kierrätetyistä kalaverkoista ja auttaa vähentämään valtamerten muovisaastetta. Eristetty 800FP 100 % Responsible Down Standard -standardin mukaisella untuvalla, joka on sertifioitu Control Unionin toimesta (CU 880272). Responsible Down Standard -sertifioitujen tuotteiden ostaminen osoittaa, että untuvan ja höyhenen toimitusketjussa vaaditaan parempia eläinten hyvinvointikäytäntöjä.

  • Kestävä kuorikangas on valmistettu NetPlus® 100 % postconsumer kierrätetystä nylon ripstopista, joka on valmistettu kierrätetyistä kalastusverkoista ja auttaa vähentämään valtamerten muovisaastetta; PFC-vapaalla DWR-viimeistelyllä (kestävä vettähylkivä pinnoite, joka ei sisällä perfluorattuja kemikaaleja).
  • 800 FP 100 % Responsible Down Standard -standardin mukaisesta 100 %:n untuvasta, joka on sertifioitu Control Unionin toimesta (CU 880272); tikkauskuvio, joka takaa lämmön ja liikkuvuuden.
  • Keskellä edessä olevassa vetoketjussa on sisäpuolinen myrskyluukku ja vetoketjutalli leuan kohdalla, mikä takaa mukavuuden ihoa vasten.
  • Kahdessa sauman päällä olevassa käsilämpötaskussa on näkymättömät vetoketjut; sisäinen vetoketjullinen rintatasku muuntuu pussukaksi, jossa on karabiiniklipsin kiinnityslenkki.
  • Mukavat nailonista valmistetut joustavat hihansuut ja säädettävä kiristysnauha helmassa pitävät lämpimänä; helma säädettävissä narulukolla edessä olevassa helmassa.
  • Sisältää korjauslaastarin, jota voi käyttää nopeisiin korjauksiin tien päällä.
  • Patagonia tukee Mamata-järjestöä, joka tarjoaa tärkeitä palveluja tämän tuotteen valmistaneille työntekijöille.
  • Valmistettu Bangladeshissa.
  • Paino 292 g

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Brändi

Patagonia

Koko

L, M, S

Väri

Harmaa, Musta

Tuotetunnus (SKU):

PA84684