59,00€
Petzl

Dual Connect Adjust – Henkilöankkuri

59,00

Alin hinta 30 päivän sisällä: 0,00

Lahjakortti - Camu

Lahjakortti - Laskussa

Lahjakortti - Luonnossa

Lahjakortti - Nousussa

Vertaa
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , , ,

Kuvaus

Kaksihaarainen dynaaminen liitosköysi, jossa toisen haaran pituus on säädettävissä ideaaliseen pituuteen köysitarraimella ja toinen haara on vakiomittainen.

 

Suunniteltu tehokkaaseen ja turvalliseen etenemiseen sporttikiipeilyssä: Köyttä pitkin nousemiseen, multi-pitch reiteille, vuorikiipeilyyn ja elämänlankoja pitkin kulkemiseen kanjonikäytössä. Jokaisen vaativan kiipeilijän innovatiivinen must have -varuste, joka tuo uusia ulottuvuuksia omaan lajiin.

 

Liitetään leivonpääsolmulla suoraan valjaan lantiovyön etukiinnityspisteeseen. Rajoittaa käyttäjään kohdistuvia nykäysvoimia lyhyen matkan putoamistilanteessa.

 

Epäsymmetrinen: Kiinteään haaraan voidaan liittää nousukahva köyttä pitkin nousemiseen, ja säädettävää haaraa käytetään kiinnittäytymiseen ja liitosköyden pituuden säätämiseen, kun ohitetaan välivarmistuspisteitä. Y-muoto tekee elämänlankoja pitkinkin liikkumisesta tehokasta; tällöin liikutaan molemmat haarat yhtä pitkinä.

 

Kiinteän haaran päässä suojus joka suojaa tikkauksia kulumiselta ja auttaa pitämään päähän kiinnitettävän lukkosulkurenkaan oikeassa asennossa ja helpottaa käsittelyä. Vapaan pään umpeen ommeltu päätös ehkäisee sulkurenkaan kiinnittämisen väärään päähän. Mukana toimitetaan Petzl Tanga kumirengas (M92000), joka pitää sulkurenkaan oikeassa asennossa säätölaitteessa, mikä helpottaa klippaamista.

 

Paketti ei sisällä sulkurengasta.

 

 

    • Pituudet: Kiinteä haara 45 cm. Säädettävä haara 15-95 cm

 

    • Paino 160 g

 

    • Max elinikä 10 vuotta

 

    • Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta

 

    • HUOM! Etenemiseen tarkoitetuissa liitosköysissä ei ole nykäyksenvaimenninta. Niitä tulee käyttää vain mikäli putoamiskerroin on alle 1 (eli käytetään aina kahvallisen köysitarraimen tai ankkuripisteen alapuolella)

 

Lisätiedot

Brändi

Petzl

Väri

Punainen

Tuotetunnus (SKU):

PEL035BA