99,00€
Petzl

Grillon 15 m vaihtoköysi – Säädettävä henkilövarmistin – Säädettävä henkilövarmistin, vaihtoköysi 15 m

99,00

Alin hinta 30 päivän sisällä: 0,00

Lahjakortti - Camu

Lahjakortti - Laskussa

Lahjakortti - Luonnossa

Lahjakortti - Nousussa

Vertaa
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , , ,

Kuvaus

Varaosaköysi 15m säädettävään Petzl Grilloniin. Kulunut tai vaurioitunut köysi voidaan vaihtaa uuteen nopeasti käyttäjän tai vuositarkastuksen tekijän toimesta. Ei sisällä säätölaitetta.  
 
Köyden molemmissa päissä on ommellun päätöslenkin ympärillä thermoplastic suojus joka ehkäisee köyden kulumista ja pitää lukkosulkurenkaan halutussa asennossa. Köyden ankkuripisteeseen liitettävässä päädyssä on lenkki johon sulkurengas kiinnitetään, tästä päästä löytyy köyden pituusmerkintä. Köyden vapaaksi jäävä pää on suljettu mustalla ruuvilla jotta siihen ei liitetä vahingossa kiinnitintä, tästä päästä löytyy köyden tunnistetiedot. 

 
Vaihto-ohjeet: Avaa säätölaitteen kullanvärisessä sivulevyssä oleva ruuvi, käännä sivulevy sivuun ja poista kulunut köysi. Asenna uusi varaosaköysi ja varmista että se tulee oikein päin. Sulje sivulevy ja kiristä ruuvi takaisin paikoilleen.

TÄRKEÄÄ: Tarkista aina että ruuvi on kiristetty ja tee vetokoe varmistaaksesi että köysi on asennettu oikein päin. Grillonin ottaminen käyttöön ennen vetokokeen tekemistä on ehdottomasti kielletty. 

Materiaali: Polyamini/polyesteri. Max. elinikä 10 vuotta. 

Lisätiedot

Brändi

Petzl

Koko

VAIHTO

Väri

Neutraali

Tuotetunnus (SKU):

PEL52R015