629,00€ - 399,00€
Salomon

QST Lumen 98 – vapaalaskusukset

399,00629,00

Alin hinta 30 päivän sisällä: 0,00

Lahjakortti - Camu

Lahjakortti - Laskussa

Lahjakortti - Luonnossa

Lahjakortti - Nousussa

Vertaa
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , , ,

Kuvaus

Naisten Salomon QST Lumen 98  jatkaa monipuolisuuden teemaa. Progressiivinen muotoilu ja suorituskyky on napattu QST Blank- suksesta jonka Salomonin tiimilaskijat kehittivät yhteistuumin.

QST Lumen 98 on loistava suksi kehittyvälle keskitason- tai leikkisyyttä kaipaavalle experttihiihtäjälle, joka haluaa sukset, joilla pärjää kaikissa lumiolosuhteissa. Kevyet ja eloisat QST Lumen 98 -sukset ovat kotonaan kaikenlaisessa maastossa rinteiltä jyrkkiin kuruihin.

  • Leveys 98mm
  • 1620g per suksi (160cm)
  • Täysi poppelipuuydin: Täysi puuydinrakenne maksimoi kimmoisuuden, vakauden sekä suksen ja lumen välisen kosketuksen vähentäen samalla tärinää.
  • C/FX: C/FX on yhteen kiedotuista hiili- ja pellavakuiduista koostuva kuitukerros. Se yhdistää hiilikuidun lujuuden, vakauden ja keveyden sekä pellavakuidun erinomaisen iskunvaimennuksen.
  • Täysi Sandwich-kerrosrakenne sivuilla: Täydet kerrosteiset sivuseinät parantavat vakautta ja tarkkuutta. Myös suorituskyky paranee hyvän kanttipidon sekä suksen ja lumen välisen tasaisen kosketuksen ansiosta.

Ostaessasi sukset ja siteet ja haluat ne asennettuna, niin muista ilmoittaa monon pohjan mitta (kolminumeroinen luku ja mm perässä) tilauksen kommenttikenttään!

Lisätiedot

Brändi

Salomon

Koko

168

Väri

Valkoinen

Tuotetunnus (SKU):

SAL472327