Deeluxe

AREth RIN – Lumilautakengät

369,00

Varastossa

Alin hinta 30 päivän sisällä: 0,00

Lahjakortti - Camu

Lahjakortti - Laskussa

Lahjakortti - Luonnossa

Lahjakortti - Nousussa

Vertaa

Kuvaus

Olipa kyse sitten tyylikkäästä methodista, raikkaasta pyydanpöläytyksestä tai luovasta linjasta puiden läpi, paras laskufiilis tulee sielusta. Tämän uskomuksen yhdistämänä DEELUXE ja AREth ovat yhdessä luoneet AREth Rinin -lumilautailukengän. Klassinen ja puhdas muotoilu, laadukkaat materiaalit ja hienostunut teknologia. Kazu Kokubo valitsee tämän kengän mihin tahansa maastoon, ja hänen laskeminen puhuu puolestaan.

Yhdistämällä molempien maailmojen parhaat puolet, sen perinteiset nauhat tarjoavat ajattoman ulkonäön ja tutun tuntuman, kun taas saappaan BOA® Fit System -järjestelmän avulla voit nopeasti ja vaivattomasti kiinnittää nilkan ja kantapään. Kantapään alueella oleva nahka lisää mukavuutta ja kestävyyttä. Saappaan Stage 3 -sisäkenkä tarjoaa todella yksilöllisen istuvuuden, kun taas sen Skate Flex -pohja tarjoaa ylittämätöntä laskutuntumaa.

Japanilainen Freerun-lehti, joka on innostunut saappaan hienostuneesta muotoilusta ja vaikuttavasta suorituskyvystä, joten he palkitsivat AREth Rinin hiljattain yhtenä parhaista valinnoista freeride-kategoriassaan Best Gear Awards -kilpailussa.

  • Skate flex: Skate Flex -pohja on saanut inspiraationsa skeittikengistä. Se on erittäin pitävä ja tarjoaa paremman tuntuman lautaan.
  • BOA -nilkkakiristys
  • Power Strap: Lisätukea säärelle.
  • Stage 3 -sisäkenkä: Lämpömuokattava. Reilunkokoine ja joustava toe box. “Nilkkavaljas” -pitää kantapään paikallaan.
  • Backbone: Vahvistettu ranka lisää suorituskykyä ja kestävyyttä
  • Perinteinen nauhoitus.
  • Rock Guard: Kumireunus suojaa kenkää kiviltä ja jäältä
  • Freeflex -rakenne: Päällekkäiset paneelit nilkassa mahdollistavat luonnollisen joustavuuden sekä tuen.

Valmistajan ilmoittama flex rate: 4/10 (Camun huomio: kenkä ei tunnu laatikosta otettuna näin löysältä vaan on lähempänä medium flex vapaalaskukenkää, kenkä pehmenee käytössä erittäin mukavaksi ja joustavaksi)

Lisätiedot

Brändi

Deeluxe

Koko

41, 42, 42.5, 43, 43.5, 44, 45

Väri

Musta

Tuotetunnus (SKU):

DE572310