599,00€
United Shapes

Cadet – Vapaalaskulauta

599,00

Alin hinta 30 päivän sisällä: 0,00

Lahjakortti - Camu

Lahjakortti - Laskussa

Lahjakortti - Luonnossa

Lahjakortti - Nousussa

Vertaa
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , , ,

Kuvaus

Cadet säteilee kauneutta yksinkertaisuudessaan – ajaton muoto, jota on uudistettu ensiluokkaisilla, kestävillä materiaaleilla ja rakenteilla vastaamaan nykyajan ajajien vaatimuksia. Cadet on eloisa persoonallisuus, joka katalysoi erittäin aktiivista ajamista: sen syvä sivuleikkaus mahdollistaa tehokkaan ja vaivattoman carvingin, ja sen perinteinen camber yhdistyy loivaan, varhain nousevaan nokkaan, jotta pysyt ryhdikkäänä, tarkkana, ketteränä ja voimakkaana. Tämä lauta herättää luottamusta kaikissa maastoissa. Yhdistämällä FreeRide-luonteen ja FreeStyle-sielun Cadet on muoto, joka rakastaa kääntymistä ja on valmis nousemaan ilmaan käskystä.

Classic Core -ydin
Poplar + Paulownia + Ash | Classic Core -ydin on vahva, korkealuokkainen rakenne. Horizon- ja Cadet-muodoissa käytetyssä Classic Core -materiaalissa käytetään poppelia ja keisarinpuuta, mikä luo kevyen, eloisan ja kestävän rakenteen. Strategisesti sijoitetut saarni stringerit lisäävät laudan korkeata suorituskykyä.

Carbon
Hiilikuituiset “jouset”, jotka on sijoitettu X-kuvioon kantin tehomitalle varmistamaan tarkan käsiteltävyyden, voiman ja vakauden kaikissa olosuhteissa.

Carbon Binding -vahvike
Lisäkerros hiilikuitukudosta, joka on sijoitettu siteiden iskualueille lujuuden ja kestävyyden lisäämiseksi.

Biohartsi
Tässä laudassa käytetään ympäristöystävällistä, biopohjaista hartsia, jonka molekyyleistä 35 % on peräisin kasvimateriaalista. Sillä on samat rakenteelliset ominaisuudet kuin pelkästään petrokemiallisista tuotteista peräisin olevalla hartsilla.

Flex 6/10

Lisätiedot

Brändi

United Shapes

Koko

150, 154, 158, 162

Väri

Valkoinen

Tuotetunnus (SKU):

USSBW24CADE