549,00€
United Shapes

Horizon – Vapaalaskulauta

549,00

Alin hinta 30 päivän sisällä: 0,00

Lahjakortti - Camu

Lahjakortti - Laskussa

Lahjakortti - Luonnossa

Lahjakortti - Nousussa

Vertaa
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , , ,

Kuvaus

Horizon on monipuolinen, freeStyle-henkinen all-mountain lauta, joka on suunniteltu rinteiden, tunturien sekä vuorien tutkimiseen ja myös suosikki parkkilinjasi kiertämiseen. Sen directional twin-profiili ja leikkisä luonne tasapainottavat sujuvan carving- sekä parkki-suorituskyvyn. Tämä mukautuva muoto avaa puhtaan ilmaisunvapauden kaikkialla mäessä. Horizonissa on myös Deep Days -insertit, jotka tarjoavat optimaalisen kelluvuuden syvimpinä päivinä!

Classic Core -ydin
Poplar + Paulownia + Ash | Classic Core -ydin on vahva, korkealuokkainen rakenne. Horizon- ja Cadet-muodoissa käytetyssä Classic Core -materiaalissa käytetään poppelia ja keisarinpuuta, mikä luo kevyen, eloisan ja kestävän rakenteen. Strategisesti sijoitetut saarni stringerit lisäävät laudan korkeata suorituskykyä.

Carbon
Laudan keskellä kulkeva hiilikuituinen vahvike, lisää poppia ja suuntavakautta.

Lasikuituvahvisteinen side
Lisätty kerros biax-lasikuitukudosta siteiden alueelle vahvistamaan kestävyyttä.

Biohartsi
Tässä laudassa käytetään ympäristöystävällistä, biopohjaista hartsia, jonka molekyyleistä 35 % on peräisin kasvimateriaalista. Sillä on samat rakenteelliset ominaisuudet kuin pelkästään petrokemiallisista tuotteista peräisin olevalla hartsilla.

Flex 5/10

Lisätiedot

Brändi

United Shapes

Koko

151, 155, 159

Väri

Valkoinen

Tuotetunnus (SKU):

USSBW24HORZ