749,00€
United Shapes

Covert – splitboard

749,00

Alin hinta 30 päivän sisällä: 0,00

Lahjakortti - Camu

Lahjakortti - Laskussa

Lahjakortti - Luonnossa

Lahjakortti - Nousussa

Vertaa
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , , ,

Kuvaus

Covert-splittilauta on suunniteltu maksimaalisen monipuolisuuden ja suorituskyvyn takaamiseksi aina kaukaisista huipuista takapihan mettälaskuihin. Tässä all-mountain- ja all-conditions-cruiser-laudassa on kapeneva, directional sheippi, jossa on camberia, joka lisää vakautta retkeilyyn sekä nose rocker, joka pitää sinut leijumassa tuoreen lumen läpi. Klassinen, freestyle-teili mahdollistaa fakielaskun ja parantaa ohjattavuutta hankalassa maastossa. Yhtenä hetkenä Covert on työkalu, joka vie sinut kauas poljetun polun ulkopuolelle, seuraavana se on lelu, joka mahdollistaa ilmaisunvapauden ja sitoutumisen villiin luontoon täysin omalla tyylilläsi.

Unisex

  • Flex: 7/10
  • Early Rise Nose + perinteinen camber, joka tarjoaa täydellisen yhdistelmän suorituskykyistä reunanpitoa, helppoa käännöksen aloittamista ja kelluvuutta erilaisissa lumiolosuhteissa.
  • Kevyt Poplar ja Paulownia yhdistyvät haapa-juosteisiin luodakseen ihanteellisen synergian elävyyden, keveyden ja lujuuden välillä. Kaksi täyspitkää kudottua hiilikerrosta lisäävät vääntövoimaa ja kestävyyttä.
  • Kudotun hiilikuituiset täyspitkät kerrokset ympäröivät ohuempaa profiloitua puuydintä luoden kevyen ja vahvan perustan.
  • Lisätty hiilikuitukudoskerros, joka on sijoitettu sidoksen iskuvyöhykkeille lisäämään lujuutta ja kestävyyttä.
  • Tässä laudassa käytetään ympäristöystävällistä, biopohjaista hartsia, jonka molekyyleistä 35 % on peräisin kasvimateriaalista. Sillä on samat rakenteelliset ominaisuudet kuin pelkästään petrokraatista peräisin olevalla hartsilla.

Lisätiedot

Brändi

United Shapes

Koko

149, 153, 157, 161

Väri

Valkoinen

Tuotetunnus (SKU):

USSBW24COVS