599,00€
United Shapes

Transmission – Carving lumilauta

599,00

Alin hinta 30 päivän sisällä: 0,00

Lahjakortti - Camu

Lahjakortti - Laskussa

Lahjakortti - Luonnossa

Lahjakortti - Nousussa

Vertaa
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , , ,

Kuvaus

Niille, jotka haluavat viedä vakauden, nopeuden ja suorituskyvyn uusiin ulottuvuuksiin, Transmission-lauta rikkoo rajat ja vie sinut sinne. Transmission kannustaa nopeaan vauhtiin ja syviin carving käännöksiin. Sen ainutlaatuinen muoto koostuu maksimaalisesta kantin tehomistasta, joka on pakattu pienempään kokonaispituuteen, ja suuremmasta leveydestä ja elliptisestä sivuleikkauksesta. Transmission ei tee kompromisseja, vaan sopii edistyneelle laskijalle, joka haluaa kurvailla.

Flex: 9/10

  • Perinteinen camber tarjoaa korkean suorituskyvyn reunan pitoa, vakautta ja reagoivuutta.
  • Precision Core -ydin on kehitetty erityisesti uuden sukupolven FreeCarve-lautaa varten. Poppeli, Paulownia ja saarni muodostavat kestävän ja suorituskykyisen perustan, kun taas kaksi täyttä hiilikerrosta pitävät laskemisen erittäin responssiivisena. Precision-ydintä ympäröi 2 täyttä, yksisuuntaista hiilikerrosta. Lisäkerros hiilikuitukudosta, joka on sijoitettu sidoksen iskuvyöhykkeille lujuuden ja kestävyyden lisäämiseksi.
  • Tässä laudassa käytetään ympäristöystävällistä, biopohjaista hartsia, jonka molekyyleistä 35 % on peräisin kasvimateriaalista. Sillä on samat rakenteelliset ominaisuudet kuin pelkästään petrokemiallisista tuotteista peräisin olevalla hartsilla.

 

Lisätiedot

Brändi

United Shapes

Koko

154

Väri

Valkoinen

Tuotetunnus (SKU):

USSBW24TRAN