659,00€
La Sportiva

G-Tech – Vuorikengät

659,00

Alin hinta 30 päivän sisällä: 0,00

Lahjakortti - Camu

Lahjakortti - Laskussa

Lahjakortti - Luonnossa

Lahjakortti - Nousussa

Vertaa
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , , ,

Kuvaus

G-Tech on teknisen vuorikiipeilyn referenssisaapas: täydellinen jää- ja mixtakiipeilyyn ja alppinismiin. Takaa maksimaalisen suorituskyvyn vaativimmissa tilanteissa ja jopa äärimmäisissä olosuhteissa.

Uskomattoman kevyt, G-Tech nostaa standardeja jää- ja sekamuotokiipeilyssä yhdistämällä mukavuuden ja tarkkuuden huipputehokkaassa tuotteessa. Lämpö ja teknisyys kulkevat käsi kädessä tässä patentoidussa sisäkuorirakenteisessa CORE-WRAP™-rakenteessa, joka on tehty päällekkäisrakenteella, jossa on lämpöä eristävää kangasta ja rakenteellisia vahvistuksia.

Säärystimen ulkopinnalla olevan BOA® Fit System -kiinnikkeen ansiosta alaosaa on helppo säätää myös hansikkaat kädessä, ja yläosaa säädetään nopealla ja tehokkaalla Power Strap -kiinnikkeellä.

  • Super kevyet
  • Sisäinen CORE-WRAP™ kuori, jossa on päällekkäisrakenne optimaalisen keveyden ja lämmön takaamiseksi
  • Päällekkäisrakenteinen kuori ja leveä aukko tekevät pukemisesta nopeaa ja helppoa
  • BOA® Fit System -järjestelmä mahdollistaa nopean kiinnityksen säätämisen – se on sijoitettu säärystimen ulkopuolelle, ja se on suunniteltu avattavaksi ja suljettavaksi hanskoja käytettäessä kylmissä olosuhteissa
  • Ice-Tech™-pohja on jaettu kahteen osaan, mikä parantaa suorituskykyä nousuissa ja kävelyssä. Täysin uudelleenpohjattavat (pohja ja kantapää) jalkineet tai etuosa voidaan vaihtaa ympäristövaikutusten vähentämiseksi

Lisätiedot

Brändi

La Sportiva

Koko

38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46

Väri

Keltainen

Tuotetunnus (SKU):

SP31F999100