Nyt on mahdollista uudelleen slingata Black Diamondin Camalot kalliovarmistukset. Camu toimii yhteistyössä Black Diamondin kanssa mahdollistaen tämän kysytyn palvelun. Alla olevassa artikkelissa löydät niin infot siitä kuinka toimia, mitä lysti maksaa ja kauan hommassa vie.

Mitä voidaan uudelleen slingata?

Camalotin tyyppiUudelleen slingaus Euroopassa?Uudelleen slingaus Yhdysvalloissa?Huomiot
C3KylläUudelleen slingauksessa käytetään nykyistä C4 Camalottien materiaalia ja ompelua.
Z4EiKyllä 
X4EiEiEi voida uudelleen slingata!
C4 ULEiKylläKäyttö tulisi lopettaa 10 vuoden jälkeen
C4KylläVanhemmat C4 -camalotit joissa slingi kiinnittyy metallirinkulaan ei voida uudelleen slingata. Katso kuva.
Vanha C4 Camalot, ei uudelleen slingattavissa.
Vanha C4, ei uudelleen slingattavissa

HUOM! Vain kyseiset Black Diamondin kamut voidaan uudelleen slingata, muiden tuotemerkkien kalliovarmistuksien uudelleen slingaus ei palvelun kautta onnistu.

Kuinka toimin kun haluan Camuja uudelleen slingattavaksi?

  1. Tarkista ylläolevasta listasta onko uudelleen slingaus mahdollista.
  2. Puhdista kamut mahdollisimman hyvin.
  3. Toimita kamut Camuun. Mikäli et pääse itse tuomaan kamuja Camuun niin olethan yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostilla: Yhteystiedot
  4. Camun henkilökunta opastaa sinua seuraavissa askelissa.

Kauanko uudelleen slingaus kestää?

Camusta kamut lähtevät kootusti liikenteeseen. Keskimäärin niitä lähtee liikeelle noin kerran kuukaudessa, riippuen tietysti asiakkaiden toimittamasta määrästä. Camusta ne siirtyvät Black Diamondille Innsbruckkiin.

Black Diamond ilmoittaa kestosta näin: Euroopassa uudelleen slingattavia Camuja ommellaan kerran noin kahdessa kuukaudessa. Yhdysvaltoihin slingien ompeluun lähtevät kamut (Z4 ja C4 UL) ovat matkalla noin 3-4 kuukautta.

Muuta huomioitavaa

Black Diamond ei tarkista kalliovarmistusten kuntoa sekä toimivuutta muuten, vain slingi vaihdetaan uuteen. Asiakas on itse vastuussa kamujen toimivuudesta sekä turvallisuudesta. Vain käyttäjä itse tietää niiden käyttöhistorian ja on itse vastuussa niiden poistamisesta käytöstä oikeassa vaiheessa. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa kamut usein ja poistaa ne käytöstä kun olet epävarma sen kunnosta tai kyvystä toimia asianmukaisesti. Poista Camalotit käytöstä mikäli se on vaurioitunut putoamisessa, jos siinä on selvästi kuluneita (esim. leuan/loben hammastus on kulunut) tai rikkinäisiä osia. Voit tutustua kamujen toimivuuteen sekä niiden käyttöön Black Diamondin kotisivuilla tai voit olla yhteydessä kysymyksillä osoitteeseen info@blackdiamond.eu

Uudelleen slingauksen hinta

Hinta on 20€ / kamu (HUOM! Hinta on aina 20€ kamu, tämän palvelun ostamiseen ei voi käyttää jäsenalennuksia eikä alekoodeja.)

Hinta sisältää uudelleen slingauksen lisäksi toimituksen Black Diamondille.