219,00€ - 179,00€
Patagonia

Down Sweater Vest – untuvaliivi

179,00219,00

Alin hinta 30 päivän sisällä: 0,00

Lahjakortti - Camu

Lahjakortti - Laskussa

Lahjakortti - Luonnossa

Lahjakortti - Nousussa

Vertaa
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Täydellinen lämpö lähes kaikkeen: klassinen, äskettäin uudistettu Down Sweater Vest -liivimme on kevyt ja tuulenpitävä. Sen kuori on valmistettu 100 % kulutuksen jälkeisestä kierrätetystä NetPlus®-nylon-ripstopista, joka on valmistettu kierrätetyistä kalaverkoista ja auttaa vähentämään valtamerten muovisaastetta. Liivi on täytetty 800FP 100 % Responsible Down Standard -standardin mukaisella untuvalla, joka on sertifioitu Control Unionin toimesta (CU 880272). Responsible Down Standard -sertifioitujen tuotteiden ostaminen osoittaa, että untuvan ja höyhenen toimitusketjussa vaaditaan parempia eläinten hyvinvointikäytäntöjä. Reilun kaupan sertifioitu™ ompelu.

  • Kestävä kuorikangas on valmistettu NetPlus® 100 % postconsumer kierrätetystä nylon ripstopista, joka on valmistettu kierrätetyistä kalastusverkoista ja auttaa vähentämään valtamerten muovisaastetta; PFC-vapaalla DWR-viimeistelyllä (kestävä vettähylkivä pinnoite, joka ei sisällä perfluorattuja kemikaaleja).
  • 800FP 100 % Responsible Down Standard -standardin mukaisesta 100 %:n untuvasta, joka on sertifioitu Control Unionin toimesta (CU 880272); tikkauskuvio, joka takaa lämmön ja liikkuvuuden.
  • Keskellä edessä olevassa vetoketjussa on sisäpuolinen myrskysuojus ja vetoketjutalli leuan kohdalla, mikä takaa mukavuuden ihoa vasten.
  • Kaksi sauman päällä olevaa käsilämpötaskua, joissa on umpinainen vetoketju; sisäinen vetoketjullinen rintatasku muuntuu pussukaksi, jossa on karabiiniklipsin kiinnityslenkki; sisätaskut tarjoavat lisää säilytystilaa.
  • Mukavat nylonista sidotut joustavat käsivarren reiät ja kiristysnauhalla varustettu helma pitävät lämpimänä; helma säädetään etuhelman narulukolla.
  • Sisältää korjauslaastarin, jota voi käyttää nopeisiin korjauksiin tien päällä.
  • Reilun kaupan sertifioitu™ ompelu, mikä tarkoittaa, että sen valmistaneet ihmiset ansaitsivat palkkion työstään.
  • Valmistettu Vietnamissa.
  • Paino 252 g

Lisätiedot

Brändi

Patagonia

Koko

XL, L, M, S

Väri

Musta, Tumma vihreä, Turkoosi, Vihreä

Tuotetunnus (SKU):

PA84623