139,00€
Scarpa

Ws Rapid Mid Gtx – Polkujuoksukengät

139,00 215,00

Alin hinta 30 päivän sisällä: 0,00

Lahjakortti - Camu

Lahjakortti - Laskussa

Lahjakortti - Luonnossa

Lahjakortti - Nousussa

Vertaa
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , , ,

Kuvaus

Lähestymiskenkä, joka tarjoaa tukea ja suojaa nilkan kohdalla mid -korkeuden ansiosta. Rapid Mid GTX on suunniteltu nopeaan liikkumiseen vuoristomaastossa säällä kuin säällä. Ihanteellinen teknisille poluille kiipeilyseinää lähestyttäessä, helppo kiinnittää valjaisiin. Toimii hyvin jyrkissä nousuissa ja nopeissa laskuissa, mutta kotonaan myös vaikka rauhallisemmassa retkeilyssä.

  • Paino 350g koko 42
  • Valmistettu vedenpitävästä ja kulutusta kestävästä teknisestä kankaasta, jossa on lämpösaumattua TPU-kalvoa oleva ulkoinen “runko” sivutukea varten. Siinä on epäsymmetrinen suojaava varvassuoja iskunkestävästä spray-kumiteknologiasta. Istuvuus on tarkka ja ympäröivä erityisesti kantapään ja pohkeen alueella, kiitos myös GORE-TEX Invisible Fit -teknologian, joka on kevyt ja täydellisesti integroitu päälliseen, eliminoiden ryppyjä ja painepisteitä.
  • Uusi suojattu nauhoitus, joka on integroitu päälliseen.
  • GORE-TEX Invisible Fit vedenpitävää kenkää varten istuvuudesta, joustavuudesta ja painosta tinkimättä. Suoraan päälliseen liimattu kevyt rakenne on suunniteltu näkymättömäksi, mikä luo verkkomaisen mukavuuden tunteen.
  • Agility-pohjassa on EVA-välipohja, jossa on eri tiheyksiä iskujen vaimentamiseksi ja mukavuuden lisäämiseksi. Vakautta tukee mediaalialueelle sijoitettu TPU-insertti. Dynamic Protection System (DPS) etujalkaterässä propulsiota ja reaktiivisuutta varten.
  • VIBRAM® Megagrip -ulkopohja, jossa on kiipeilyalue.

Lisätiedot

Brändi

Scarpa

Koko

38, 39, 40

Väri

Turkoosi

Tuotetunnus (SKU):

SC72695202