Uudistunut Tamok-sarja: Vapaalaskijoille Rinteeseen ja Rinteen Ulkopuolelle

Vapaalaskijat etsivät jatkuvasti varusteita, jotka tarjoavat suorituskykyä niin rinteillä kuin rinteen ulkopuolellakin. Norjalainen vaatemerkki Norrøna tunnetaan laadukkaista ja teknisistä tuotteistaan, ja heidän uudistunut Tamok-sarjansa on suunniteltu vastaamaan juuri vapaalaskijoiden tarpeisiin. Tämä sarja on suunniteltu vapaalaskijoille, ja se yhdistää teknisen taituruuden ja innovatiivisen suunnittelun tarjoten vaatteita, jotka kestävät käyttöä sekä ovat kotonaan myös haastavissa sääolosuhteissa.

Uusi ePE GORE-TEX -kalvo

Tamok-sarjassa käytetään teknisiä materiaaleja, jotka takaavat sen, että pysyt kuivana ja lämpimänä koko päivän. Uusi ePE GORE-TEX-kalvo pitää veden ulkopuolella ja antaa hikoilun haihtua ulos, mikä pitää sinut mukavana ja kuivana pitkilläkin laskuilla sekä randoreissuilla. Uusi ePE (expanded polyethylene) on aikaisempaa GORE-TEX -kalvoa ekologisempi (PFC-vapaa, pienempi hiilijalanjälki), kevyempi ja ohuempi, mutta yhtä kestävä. Lue lisää.

Tyylikäs Muotoilu

Tamok-sarjan vaatteet eivät ole pelkästään teknisiä, vaan ne näyttävät myös tyylikkäiltä. Norrøna panostaa muotoiluun ja yksityiskohtiin, joten voit luottaa siihen, että näytät hyvältä vuorilla liikkuessasi!

Uusi Tamok on istuvuudeltaan aiempaa järkevämpi. Uudet Tamokit tuntuvat istuvan hyvin myös lyhyemmille laskijoille.

Camun tiimi
KATSO NORRONA TAMOK SARJAN VAATTEET TOSITOIMISSA UUDESTA “THE CREW” VIDEOSTA.


“Totuus on, että olemme kaikki lapsia, jotka yrittävät leikkiä lumessa” – Torstein Horgmo. The Crew on Norrønan uusin elokuva, jossa esiintyvät Norrønan suurlähettiläät Torstein Horgmo, Delilah Cupp, Mons Røisland ja Christian Nummedal, jotka kertovat backcountry-ajastaan Lofooteilla, Norjassa. He saattavat olla tosissaan vapaalaskemisen suhteen, mutta ajattelutavassa on kyse hauskanpidosta.

The Crew -malliston lanseeraus juhlistaa jälleen yhtä Norrønan virstanpylvästä. Vuosikymmenien ajan parhaita saatavilla olevia tekstiilivaihtoehtoja on käsitelty perfluoro aineilla (PFAS), kemikaaliryhmällä, jota käytetään fluoropolymeeripinnoitteiden ja -tuotteiden valmistuksessa, jotka muiden ominaisuuksiensa ohella vastustavat vettä ja hylkivät tuulta. Nämä haitalliset aineet on aika vaihtaa toiseen. Tässä tilanteessa GOREn uusi ePE (expanded polyeteeni) kalvo tulee kuvaan mukaan. Lue koko artikkeli saadaksesi lisätietoja siitä:

Norrøna

Lyngen Down850 Untuvahousut ja Falketind Thermo40 Kuitushortsit: Kylmiin Päiviin ja Taukohousuiksi

Ulkoilu ja seikkailut eivät katso säätä ja siksi on tärkeää olla varustautunut oikeilla vaatteilla erilaisiin sääolosuhteisiin! Norrønan Lyngen Down850 -untuvahousut ja Falketind Thermo40 -kuitushortsit ovat loistava esimerkki monikäyttöisistä vaatteista, jotka sopivat kylmiin päiviin ja taukohousuiksi ulkoillessasi.

Kun sää muuttuu kylmemmäksi, lämpimät vaatteet ovat korvaamattomia. Lyngen Down850 ovat erittäin kevyet, mutta samalla ne pitävät sinut lämpimänä kylmässä säässä. Ne on täytetty 850-fill power-untuvalla, joka tarjoaa erinomaisen lämpö-painosuhteen. Vaikka untuva on erittäin lämmittävää, housut ovat silti kevyet ja mukavat päällä, mikä tekee niistä loistavan valinnan ulkoiluun. Erinomainen housu taukohousuksi tai niihin hetkiin kun joudut seisomaan pitkiä aikoja paikallasi. Ollut erityisesti luontokuvaajien sekä jääkiipeilyä varmistavien suosiossa.

3/4 mittainen housu soveltuu etenkin laskumonon, lumilauta- tai vuoristokengän kanssa käytettäväksi.

Camun tiimi

Falketind Thermo40 -kuitushortsit ovat kevyet ja kompaktit, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan taukohousuiksi retkillä. Voit helposti pakata ne mukaasi reppuun ja ottaa ne käyttöön tarvittaessa. Ne eivät vie paljon tilaa, mutta tarjoavat silti tarvittavaa lämpöä kylmällä säällä. Housuissa on joustava vyötärö, joka takaa hyvän istuvuuden ja liikkumisen vapauden. Voit käyttää niitä sellaisenaan tai kerrostaa muiden vaatteiden kanssa tarpeesi mukaan. Mukavuus ja käytännöllisyys ovat näiden kuitushortsien keskeisiä ominaisuuksia.

Erinomainen lisälämmike esimerkiksi kylmiin hissipäiviin. Lämmittää bärssiä tuolihississä.

Camun tiimi

Lyngen Flex1 Softshell Housut: Valinta randolle ja talvivaellukselle

Lyngen Flex1 Softshell Housut on suunniteltu vaativaan talviseen maastoon. Ne tarjoavat mukavuutta, liikkumisen vapautta ja suojaa kylmää sekä vaihtelevaa säätä vastaan. Näistä syistä ne ovat erinomainen valinta randolle ja talvivaelluksille. Lyngen Flex1 Softshellit on valmistettu joustavasta Flex1-materiaalista, joka antaa sinulle täyden liikkumisvapauden. Ne eivät rajoita liikkeitäsi, joten voit vapaasti kiivetä, laskea, vaeltaa ja kiivetä.

Vaelluksilla vaatteiden on oltava kevyitä ja kestäviä. Lyngen Flex1 Softshell Housut täyttävät nämä vaatimukset. Ne ovat kevyet, joten et tunne olevasi raskaiden vaatteiden kanssa liikkeellä, mutta samalla ne kestävät kulutusta. Talvivaelluksilla sääolosuhteet voivat vaihdella nopeasti, ja on tärkeää, että vaatteesi tarjoavat suojaa sateelta ja tuulelta. Lyngen Flex1 Softshell Housut ovat tuulenpitävät ja vettähylkivät, joten ne pitävät sinut kuivana ja suojassa kylmältä tuulelta. Ne myös hengittävät hyvin, joten voit välttyä liialliselta hikoilulta vaelluksen aikana. Lyngen Flex1 Softshell Housuissa on useita taskuja, jotka mahdollistavat tavaroiden kätevän säilyttämisen ja organisoimisen. Lisäksi niissä on vetoketjulliset tuuletusaukot, jotka auttavat säätämään lämpötilaa vaelluksen aikana

Lyngen GoreTex Paclite Overpants: Vapaalaskijan ja jääkiipeilijän kuoripäällyshousut

Vapaalaskijat ja jääkiipeilijät kohtaavat usein haastavia sääolosuhteita, ja siksi vaatteiden on tarjottava täydellistä suojaa! Lyngen GoreTex Paclite Overpants -kuoripäällyshousut on suunniteltu juuri tätä silmällä pitäen. Niissä käytetty GORE-TEX Paclite -materiaali tarjoaa erinomaisen veden- ja tuulenkestävyyden samalla kun se pitää housut kevyinä ja kompakteina. Ne on suunniteltu helposti mukaan otettaviksi ja ne mahtuvat vaivattomasti reppuun. Näin voit kätevästi pakata ne mukaasi ja ottaa ne käyttöön tarvittaessa.

Lyngen GoreTex Paclite Overpants -housuissa on vetoketjulliset tuuletusaukot reisissä, jotka mahdollistavat ilmanvaihdon ja auttavat pitämään sinut mukavana, vaikka liikkuisitkin aktiivisesti. Housut on valmistettu kestävistä materiaaleista, jotka kestävät kovaa kulutusta ja pitkäaikaista käyttöä. Ne on suunniteltu kestämään kivikkoisissa olosuhteissa ja suojaamaan sinua teräviltä kallioilta ja jäältä. Lisäksi housuissa on säädettävät lahkeensuut, jotka mahdollistavat istuvuuden säätämisen omien tarpeidesi mukaan.

Logoa klikkaamalla löydät kaikki Norronan tuotteet.