549,00€
Norrona

trollveggen Gore-Tex Pro Light Pants – kuorihousut

549,00

Lowest price within 30 days: 0,00

Lahjakortti - Camu

Lahjakortti - Laskussa

Lahjakortti - Luonnossa

Lahjakortti - Nousussa

Compare

Description

Norrønan kestävimmät vedenpitävät vuorikiipeilyhousumme. trollveggen Gore-Tex Pro Light -kuorihousut on tehty vaativaan alppikiipeilyyn, mutta ne sopivat erinomaisesti ympärivuotiseen vuorikiipeilyyn sekä suksien ja kamppeiden kanssa että ilman. Housut on valmistettu ensiluokkaisesta GORE-TEX® PRO -kankaasta, jota käytetään, koska se on maailman johtavaa laatua kestävän vedenpitävyyden (28 000 mm), optimoidun hengittävyyden ja täydellisen tuulenpitävyyden osalta. Pääkangas on 3L 70D GORE-TEX® PRO hengittävin kangas (RET 6), jonka päällinen on 100 % kierrätettyä nylonia. Tämä takaa kestävän, luotettavan sääsuojan ja optimoidun hengittävyyden pienemmällä painolla, joka sopii täydellisesti aktiiviseen liikkumiseen. Yläosassa, joka on vähemmän alttiina, käytämme 3L 40D GORE-TEX® PRO hengittävintä (RET 6) 3-kerroksista, 40D kierrätettyä nailonia, joka on ohuempaa ja antaa vähemmän tilaa.

Tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat toiminnallinen ⅘-sivun kaksisuuntainen vetoketju, joka tarjoaa hyvät tuuletusmahdollisuudet, Custom-fit-vyötäröjärjestelmä, kaksi vetoketjullista reisitaskua, säädettävä nilkan leveys, saappaannauhakoukku, Vectran-vahvike alareunassa ja silmukat, jos haluat kiinnittää narun saappaan ympärille varmistaaksesi, että saappaat pysyvät paikallaan. Housut ovat henkseli- ja rintalappuyhteensopivat.

Housuissa on tekninen istuvuus, jossa on nivelletyt polvet ja ergonominen S-muoto, joka parantaa liikkuvuutta pystysuuntaisen liikkeen aikana ja vähentää ylimääräistä. Lisäksi housujen alareunaa voidaan laajentaa, jotta ne sopivat hiihtourheilukengille.

Housut ovat yhteensopivat: norrøna mountaineering Bib M. Myydään erikseen!

  • Paino 476 gr. koossa L
  • 3/4 sivuvetoketjut YKK® vedenkestävillä vetoketjuilla.
  • Nivelletty polvirakenne
  • Mukautettu vyötäröjärjestelmä™
  • Vectran™-vahvisteiset nilkkojen sisäpuolet
  • Two thigh pockets
  • Vetoketjullinen sepalus, jossa on nepparikiinnitys
  • Nilkkojen ympärillä oleva nepparikiristys

Additional information

Brand

Norrona

Size

L, M

Color

Black

Tuotetunnus (SKU):

NO160622