Arc'teryx

Arc’teryx on jo pitkään ollut outdoor-markkinoiden eliittiä. Vahvasti tuotekehitykseen ja innovaatioon panostava yritys luo äärimmäisen kestäviä ja jokaiseen käyttötarkoitukseen spesifikoituja, toimivuudeltaan erinomaisia tuotteita.

Arc’teryxin tuotteissa kannattaa kiinnittää huomiota viimeistelyihin: erikoistiheät neulokset, ohuet saumateippaukset sekä valmistusvaiheen laser-leikkaukset tekevät vaatteista ainutlaatuisia. Nämä tekniset innovaatiot näkyvät tuotteiden pitkäikäisyydessä ja toimivuudessa. Usein Arcteryxin tunnistaa jo vaatetta päälleen sovittaessa. Vaatteen leikkaukset esittävät erittäin tärkeätä roolia sen toimivuuden ja käytettävyyden osalta. Esimerkiksi  Alpha SV -takin hupun muotoilua suunniteltiin usean vuoden ajan.

Logo Archaeopteryx-fossiilin inspiroima, ensimmäinen tunnettu lintu 150 milj. vuoden takaa!

Camun laajasta valikoimasta löytyy suuri valikoima kiipeilyyn, vapaalaskuun, ulkoiluun kuin alppinismiin suunnattuja vaatteita sekä varusteita. Lähes legendaarinen Alpha SV vuorien koluajille, Beta-sarja ulkoiluun sekä Rush vapaalaskuun. Erittäin laajasta valikoimasta löytyvät varusteet niin satunnaiselle ulkoilijalle kuin kokeneimmallekin.

Showing 1–24 of 55 results